Προς το περιεχόμενο

Επισκευη -μερικη ανακατασκευη Fender Rhodes 73 Mark I suitecase 1973


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eνας ακομη πιανιστας που με βρηκε μεσω ενος φιλου,μου εμπιστευθηκε το Fender Rhodes του ,ενα Mark I 1973 Suitecase .To πιανο ειχε αγορασθη απο την Πολωνια και ειχε τα γνωστα θεματακια του (grommets ,τσοχες sustain ,κουρδισμα ,φωνες κλπ.).Εγιναν οι εξης εργασιες :

Αλλαγη grommets,αλλαγη τσοχες στο sustain section ,AΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ολων των τσοχων του keybed ,ευθυγραμμιση πληκτρων ,καθαρισμα του keybed ,της αρπας ,ευθυγραμμιση ορισμενων tines ,καθαρισμος των tines ,voicing (φωνες ) και φυσικα κουρδισμα .Το πιανο εχθες το βραδυ το ηλεγξε ο ιδιοκτητης του (Κωστα εισαι μαλαμα παιδι! ) και εμεινε απολυτα ευχαριστημενος ειδικα με τα μπασα τα οποια ''σκοτωνουν''κυριολεκτικα.Στον Ενισχυτη δεν εγινε καμμια παρεμβαση διοτι ειχε γινει πολυ καλη δουλεια απο τον Πατερα του Κωστα τον Κο Δημητρη .Τον συνιστω ανεπιφυλακτα σαν ηλεκτρονικο ειδικευμενο σε vintage ενισχυτες ,οργανα-keyboards-Leslie κλπ.

Θα ηθελα να δωσω μια συμβουλη σε οσους αγοραζουν απο ebay ...μεγαλη προσοχη παιδια μπορει να πληρωσετε αλλα τοσα για να παιξει το πιανο ..ευτυχως το συγκεκριμενο ηταν σε καλη σχετικα με την Ηλικια του κατασταση .

IMAG0356.thumb.jpg.8c8181f8304b989ea29855f446511d06.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γου α ου! ;)

Και δεν υπερβάλλω, μιας και το είδα από κοντά όταν όλα του τα μέρη είχαν αποσπασθεί.

 

off topic: Τότε ήταν ώρα να ψηθούν τα παϊδάκια στην σχάρα....αλλά μάτταια.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου