Προς το περιεχόμενο

Χορδές Ηλεκτρικής Κιθάρας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καποτε επαιζα μονο με 11αρες snake oil pure nickels. (http://snakeoilstrings.com/)

Ακριβουτσικες (με shipping κλπ χαζα), αλλα μαγεια ηχος και μεγαλη διαρκεια.

Αλλα το γεγονος οτι η επιχειρηση ειναι one man show πολλες φορες δημιουργησε παρανοϊκες καθυστερησεις στην παραδοση (μεχρι και ...μηνες αναμονης!).

Εντελως τυχαια (για δοκιμη) καποτε ειχα παρει Rotosound yellows 10αρες και μου αρεσαν παρα πολυ σε μερικες κιθαρες, οποτε ξαναπηρα.

Σε μια Strat επισης εχω ενα σετ 11αρες GHS nickel νομιζω.

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Elixir 10ρες. Οπως ειπε και ο JJ, φευγει τετοιος ιδρωτας στο χερι που οι non-coated χορδες ειναι non-viable. Ειδικα παλαιοτερα ειχα μεγαλο προβλημα, πλεον εχει ηρεμησει λιγο η κατασταση οποτε καμια φορα σε ορισμενες κιθαρες βαζω Ernie Ball Slinkys (10ρες και τωρα τελευταια 11ρες).

 

Αλλες χορδες coated που δοκιμασα δεν πιασαν μια μπροστα στις Elixir. Οι μονες που ηρθαν κοντα ηταν ενα σετ Curt Mangan 10ρες coated που δοκιμασα. Ο ηχος τους ηταν μια χαρα και κρατησαν αρκετα, οχι οσο οι Elixir αλλα αρκετα. Ηταν μαλιστα και φτηνοτερες, οποτε παραμενουν μια viable επιλογη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως ειπε και ο JJ, φευγει τετοιος ιδρωτας στο χερι που οι non-coated χορδες ειναι non-viable. Ειδικα παλαιοτερα ειχα μεγαλο προβλημα, πλεον εχει ηρεμησει λιγο η κατασταση

 

Έκοψες κάπως τα ξύδια, ε;  :P ;D

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έβαλα για πρώτη φορά elixir 10άρες στην strat πριν απο 3 και κάτι μήνες και ακόμα έχω τις ίδιες μετά απο 5-6 πρόβες και ένα live.

Ο ήχος τους για strat μου αρέσει αρκετά.

 

Προσφάτως (2 ημέρες πριν απο το noiz circus) έβαλα elixir και στην nocaster (11άρες) αλλά αισθάνομαι οτι η κιθάρα έχασε αρκετά σε ήχο απο την αλλαγή (συνήθως έβαζα d'addario 11άρες).

 

Στην guild μου έβαλα ένα σετ pyramid pure nickel τις οποίες μου έδωσε να δοκιμάσω ο Παύλος (distortion)και μου άρεσε πολύ και ο ήχος και το feel, οπότε η επόμενη δοκιμή θα είναι pyramid 11άρες και στην nocaster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9αρες Blue Steel,αλλα τωρα μονο στο νετ βρισκω(λογικο,κανεις δεν τις εχει αναφερει).Εδω και λιγο καιρο οι Gibson brite wires  μου αρεσουν πολυ,καθως και οι Β-52 της Everly

Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου