Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ux2 και asio4all


magicu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,προσφατα αγορασω ενα καινουργιο ωραιο γυαλιστερο pc(i3,4gb,w7)Και προσπαθησα να βαλω την καρτα ηχου μου(line6 ux2) την οποια και χρησιμοποιουσα στο παλιο pc(με xp) για να την χρησιμοποιησω με το adobe audition κυριως.αρχικα την συνδεσα καταβασα drivers και προσπαθησα χωρις το asio4all,το αποτελεσμα ηταν αρκετα μεγαλο latency.Κατεβασα λοιπον το asio4all αλλα στο setup του asio η ux2 ηταν απενεργοποιημενη,με τα πολλα ειδα οτι αυτο ειναι ενα γνωστο προβλημα με τα w7 και το asio,και ψαχνοντας βρηκα ενα βιντεο στο utube που με βοηθησε και πηρα ενδειξη active.τωρα επιλεγοντας ως audio driver το assio4all(με ενεργοποιημενη την καρτα) δεν εχω καθολου ηχο και δεν περνει σημα καθουλου το audition.οταν το γυρναω παλι στο assio ux2 εχω κανονικα ηχο και ηχογραφω αλλα με latency...καμια ιδεα τι μπορει να εχω κανει λαθος?

εαν εχω ξεχασει καποια πληροφορια που μπορει να βοηθησει ρωτηστε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω εχω το ux2 και το χρησιμοποιω για να γραφω με το audition 3 ΧΩΡΙΣ asio4all και δεν εχω καθολου latency....εχω windows 7 32bit και ποτε δεν αντιμετωπισα προβληματα...κατι δεν ρυθμιζεις σωστα στα in και out του audition μαλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου