Προς το περιεχόμενο

Value For Money Chinas


cerealkiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρεται!λοιπον,με αφορμη την αγορα που θελω να κάνω,ενόσω κρίσης  ;D,δηλαδή 2 china,ενα 14αρι,ενα 18αρι,ειπα να ανοιξω αυτο το thread που αποτελει νομιζω ενα χρησιμο οδηγο για αρκετους..

εχω κατασταλαξει νομιζω σε stagg (SH μονο εχει η ελληνικη αγορα) και Wuhan.Ολα τα παραπανω china που δοκιμασα με αφησαν απολυτα ικανοποιημενο απλα αυτο που θα ηθελα να μαθω απο εμπειριες αλλων(επειδη ξερω οτι τα εχουν πολλοι ντραμερ),ειναι αν ειναι ανθεκτικα...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω εδώ και μερικά χρόνια ένα 16αρι Stagg SH, κι είναι ό,τι ακριβώς έχω στο μυαλό μου από ήχο china, trashy. Στο ξεκίνημά μου είχα ένα 14αρι Wuhan, πάρα πολύ καλός ήχος σαν china, αλλά τότε κοπάναγα πολύ και το ράγισα, τώρα το'χω κάνει x-hat με καπέλο ένα 14αρι crash που είχε την ίδια τύχη.

 

Άκου τα και διάλεξε, ειδικά σε chinas, μην κοιτάς μάρκες/σειρές και τέτοια. Βρωμιά θέλεις. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

China made in China... Δεν είναι καθόλου τυχαίο...

 

Μπορεί όλα τα υπόλοιπα πιάτα απο stagg wuhan να είναι της πλάκας, τα china τους όμως συγκρίνονται ηχητικά μόνο με τις ακριβές σειρές των υπόλοιπων εταιριών.

 

Σπάνε? Ναι σπάνε, ραγίζουν, δεν είναι ανθεκτικά. Το china είναι απο τη φύση του πολύ λεπτό πιάτο, ειδικά αμα έχεις και βαρύ χέρι είναι αναλώσιμα. Ίσως ενα zildjian να είναι λίγο πιο ανθεκτικό. Το θέμα είναι οτι το 14 Oriental china έχει 185 ενώ το stagg 40 που με πρόχειρα μαθηματικά νομίζω οτι παίρνεις πάνω απο 4 stagg στην τιμή...

 

Εγώ προσωπικά έχω ενα 14 κ ένα 18 stagg SH εδώ και 4 χρόνια. Το 18άρι το μάζεψα απο τα σκουπίδια απο ενα προβάδικο, είχε μια μικρή ρωγμή που δεν έχει προχωρήσει καθόλου τόσο καιρό..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω dream lion σειρα china k σε 14'' κ σε 18'' .Κατασκευαζονται στη Wuhan (πολη) στην Κινα οποτε πιθανον να ειναι απο ιδιο εργοστασιο καθως μοιαζουν και εμφανισιακα.Trashy ,αγρια και βρωμικα απο τα καλυτερα που εχω ακουσει και παμφθηνα .

Σε πιο ακριβες σειρες VFM θεωρω τα Paiste 2002 ιδιως το 16'' και τα Masterwork Sehar

Aπο πιο μετριες σειρες και απο οσα εχω παιξει μου αρεσε και το Paiste PST5 σε 18''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είναι εύθραυστα. Έχουν αυτό τον πολύ ωραίο ήχο γιατί είναι πολύ λεπτά. Ειδικά τα στάγκ. Το καλό είναι ότι είναι φτηνά οπότε. . . Εγώ πάντως εχω εδώ κ δύο χρόνια ένα στάγκ κ δεν έχει παιδί τίποτα. Πάντως αν έχεις σπάσει αλλά πιάτα τότε ετοιμάσου για απανωτές αντικαταστάσεις. Όλα είναι θέμα τεχνικής

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως το Stagg SH μου το έχω από το 2007 και δεν έχει πάθει τίποτα.

Κι αύριο να μου'σπαγε, τα'χει βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρτάται βέβαια και απο το στύλ που παίζεις . Σε death-deathcore-metalcore-jent.... οπου η χρήση china έχει αντικαταστήσει αυτή του hi hat (το πιο λιγοπαιγμένο πιατίνι σε αυτα τα είδη) δεν θα αντέξουν και πάρα πολύ , αλλά αυτο θα το καθορίσει και η γώνια που είναι τοποθετημένα . Παρόλα αυτα είναι εξαιρετικά πιατα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

VFM δεν είναι απαραίτητα το φτηνό. VFM μπορεί να είναι και κάτι ακριβό το οποίο όμως σου βγαίνει πιο φτηνό με την πάροδο του χρόνου.

 

Ένα Wuhan, Stagg θα το πάρεις σε ξευτελιστική τιμή σε σχεση με ενα Sabian πχ.

 

Τί είναι όμως πραγματικά πιο φτηνό, ενα πιάτο/κατσαρόλα των 40-80€ (δεν αναφερομαι μονο σε china) ή ενα Sabian, Zildjian των 300€ που πλέον το παίρνεις απο Νάκα στα 150€ με το 50% που εχει βάλει?

 

Για μένα China κ Splash δεν αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα. Βεβαια αν μιλάμε για ενα Oriental China Trash, ή China Boy, ή Paragon εκει αλλάζει το θεμα.

 

Αλλά γενικά κανεις πολυ καλη δουλει κ με φτηνα

 

Εχω ενα AA Fast Chinese 18'' γυρω στα 10 χρονια. Του εχω ρίξει ανελέητο ξυλο κ δεν εχει πάθει τίποτα. Μεσα σε 10 χρόνια έχω σπάσει κ 2 Wuhan στο 3μηνο-6μηνο.

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εδώ και 2μιση-3 χρόνια χρησιμοποιώ 2 wuhan china....Τα οποία δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα!Απο όσο έχω πλέον καταλάβει ειδικά με τα china πάιζει και ρόλο η τεχνική σου,το πόσο το έχεις σφίξει στην βάση του,το ύψος της βάσης κλπ....Εγώ σου συνιστώ ειδικά αν έχεις οικονομικό θέμα να τσεκάρεις ένα WUHAN....Tα stagg νομίζω οτι έχουν πιο "light" ήχο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου