Προς το περιεχόμενο

volume pedal προβλημα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερες!!!

εχω ενα PD το οποιο περιλαμβάνει και ενα volume pedal (το little alligator της morley) και χθες ενω καναμε προβα σφυριζε σαν τρελο.Απ οσο καταλαβα,και απο διαφορες συζητησεις, το προβλημα εντοπίζεται στο volume pedal.μου ειχαν πει πως το συγκεκριμένο πρεπει να μπαινει τελαυταιο στην αλυσιδα γιατι ειναι ενεργο πεταλι με αποτελεσμα αν το βάλει κανεις πριν τα distorition προκαλεί αλλοίωση(ενίσχυση) στο σημα με αποτελεσμα να εχω αυτον τον ενοχλητικό ηχο.Παρ ολα αυτα εγω το ειχα βαλει τελευταιο και σε high gain ηχους παλι σφυριζε...εχει κανεις να προτείνει καποια λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπιζω να κατλαβαινεις πως αυτη δεν ειναι ουσιώδες λυση ε?

ειναι σαν να σου λεω το αυτοκινητο μου βαραει μπιέλες και να μου λες παρε αλλο.

ευχαριστω παντως για την συμβουλη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.Απ οσο καταλαβα,και απο διαφορες συζητησεις, το προβλημα εντοπίζεται στο volume pedal.μου ειχαν πει πως το συγκεκριμένο πρεπει να μπαινει τελαυταιο στην αλυσιδα γιατι ειναι ενεργο πεταλι με αποτελεσμα αν το βάλει κανεις πριν τα distorition προκαλεί αλλοίωση(ενίσχυση) στο σημα με αποτελεσμα να εχω αυτον τον ενοχλητικό ηχο.

 

σφυρίζει το πετάλι ή δυναμώνει το σήμα (εξαιτίας της ενίσχυσης που λες οτι κάνει) και παίρνεις feedback από τον ενισχυτή?

 

Με σκέτο το volume pedal έχεις παρατηρήσει όντως ενίσχυση του σήματος?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σφυριζει μονο με παραμόρφωση οποτε πιστευω πως ενισχυει το σημα,οποτε παιζει να ειναι το feedback που λες...σε τετοια περιπτωση τι κανω?Με σκετο το volume pedal δεν εχει κανενα προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου