Προς το περιεχόμενο

Ibanez INF pickups βοηθεια


iconn6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω πως ολοι εχουμε ακουσει η εχουμε δει για τους passive inf μαγνητες που βγαζει σε ολες σχεδον τις κιθαρες της η ibanez.

Λοιπον ενας φιλος μου ηταν κατοχος αυτων των μαγνητων,που βεβαια τους αλαξε με emg active,και τριβουμε τα μουστακια μας και αναρωτιομαστε τι στο καλο ειναι αυτοι οι μαγνητες?Ειναι καλοι?Ποια ειναι η γνωμη αυτων που τους εχουν χρησημοποιησει?

θελουμε οπως δηποτε την γνωμη σας παιδια γιατι εχουμε πεσει σε μεγαλη αντιπαραθεση ^^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φθηνομαγνητες με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δεν ειναι χαλια,αλλα παντα (και απο προσωπικη εμπειρια και απο οτι εχω ακουσει απο πολλους)η αλλαγη τους αφηνει θετικες εντυπωσεις(βελτιωση προς το καλυτερο).

Εσας σας αρεσε η αλλαγη σε emg ή οχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποτίθεται οτι στα πιο ακριβά μοντέλα οι μαμίσιοι της Ibanez είναι στην ουσία αντίγραφα DiMarzio με τη συνεργασία της DiMarzio. Και εκεί ότι πληρώνεις θα παίρνεις. Σε πολλούς αρέσουν και οι μαμίσιοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους ειχα σε rg 370 δυο χρονια πιστευω οτι ειναι καλοι για τα λεφτα που εκανε η κιθαρα,ενω οι εργοστασιακοι μαγνητες σε μια jackson που εκανε τα ιδια λεφτα με την ibanez  ηταν οτι πιο αισχρο εχω ακουσει.pisteθο  genika oti ta fthna montella ibanez αξιζουν τα λεφτα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την ibanez rg370dx με ifn3, ifn3s, kai inf4 την έχω από τον αύγουστο οι μαγνήτες για την συγκεκριμένη κιθάρα μου φαίνονται μια χαρά σε σχέση με το όργανο σαν ποιότητα και την τιμή του. αν και έχω και την schecter hellraiser c1 fr με emg μαγνήτες έχω καταλήξει στο ότι στην ιμπάνεζ δεν θα αλλάξω ποτέ μαγνήτες, γενικά μου αρέσει οι emg να συνδυάζονται με μαόνι σώμα και όχι τοσο με μπασγουντ αυτοί που έχει μια χαρά είναι ειδικά αν σκεφτείς ότι ο προσανατολισμός τησ κιθάρας ειναι πιο πολύ για μέταλ  και χαρντ-ροκ κυρίως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα της inf σειράς. Από ibanez μαγνήτες έχω δοκιμάσει αρκετούς όπως τους inf3-4, v7, ibz/dimarzio evo, psnd1-2, stdh2, ach1-2.

Προσωπικά μου άρεσαν πολύ οι powersound 1 και 2 διπλοί που είχα σε ibanez rg270. Οι inf 3 και 4 μιας rg350m δε μου άρεσαν πάνω στην εν λόγω κιθάρα και τους άλλαξα με duncan (jb, screamin demon). Έβαλα όμως τον inf4 πάνω σε οικονομική epi les paul μαόνι και ήταν πολύ πιο αξιοπρεπής με καλύτερο lead. Μάλλον έχει να κάνει με τη συνεργασία οργάνου-μαγνητών καθώς μια rg bolt on έχει τεράστια διαφορά ως κατασκευή με μια lp set-neck.

Oι stdh που βάζει στα φθηνά μοντέλα είναι απλά lame... Αλλά όλοι οι υπόλοιποι μαγνήτες της ibanez είναι αξιοπρεπείς. Καταρχάς έχουν όλοι κάποιο χαρακτήρα-eq μοναδικό, τα πάνε καλά σε overdrive αλλά και clean και δεν έχουν φαινόμενα μικροφωνισμών(π.χ. ελλείψει κεριού/waxing) ή περίεργα hum/noises κλπ.

Οι aftermarket μαγνήτες dimarzio, duncan, emg είναι διαφορετικοί αλλά δε σημαίνει κατ ανάγκη ότι θα ταιριάξουν καλύτερα επάνω σε μια συγκεκριμένη ibanez. Αρκετοί παίκτες (και επαγγελματίες) δοκιμάζουν πολλούς μαγνήτες και εν τέλη καταλήγουν στους stock pickups σαν τη πιο all around και ταιριαστή ηχητικά λύση.

'Εχουν κάνει τη μελέτη τους οι Ιάπωνες πριν βάλουν μαγνήτες σε ένα μοντέλο ibanez. Απλά, γούστα είναι αυτά (καθαρά υποκειμενικό θέμα ο ήχος της κιθάρας μας) και οι mods αλλαγής μαγνητών είναι πολύ διαδεδομένες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου