Προς το περιεχόμενο

Γινεται Μιξη κ επεξ/σια Audio tracks κ Vst οργανων,στον DSPMixer τη


Christo Xk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα κ΄ καλη εβδομαδα σε ολους !

Και συγχαρητηρια  επισης,για την εξαιρετικη δουλεια που γινεται από πολλους εχοντες γνωση,κ΄ καλη διαθεση -κυριως- να την μοιραστουν για να βοηθησουν! Ευγε!!

  Θα ηθελα τα ΄΄φωτα΄΄σας για κανα 2αποριες μου ρε παιδια,(εάν κ΄ οσο αυτό είναι εφικτο παντα)που πολλοι ισως θεωρησουν αρκετα απλες,αλλα που αν δεν τις ακουσεις από καποιον που γνωριζει de facto τι και πως,δεν μπορεις να ησυχασεις,να κατανοησεις κ΄ να προχωρησεις στα επομενα βηματα της μουσικης δημιουργιας.

  Οι αποριες μου λοιπον είναι οι εξης ::

Εχω μια Motu Ultralite mk3(καρτα ηχου) κ΄ δεν μπορω να καταλαβω,

 

1ον:Στον DSP μεικτη της καρτας,μπορω να μιξαρω τα audio καναλια κ΄σηματα του sequencer,κατά τον ιδιο τροπο όπως κ΄ στον μεικτη του sequencer,η΄ αυτος(ο μεικτης της καρτας δλδ)χρησιμευει μονο για την μειξη εξωτερικων αναλογικων η΄ και ψηφιακων οργανων κ΄ μηχανηματων γενικοτερα,που είναι συνδεδεμενα κατευθειαν  πανω στην καρτα;?;(όπως synth,κιθαρες,effect processors κ΄ οτιδηποτε άλλο)

Πραγμα που απ’ οσο εχω καταλαβει το θεωρω κ΄ το πιο πιθανο..

Χρειαζεται εξωτερικη πολυκαναλη κονσολα(μεικτης)για να το κανω αυτό;?;

Και αν συμβαινει αυτό,οι δυναμικοι επεξεργαστες που διαθετει η καρτα,το EQ της,το Reverb της κ΄ όλα τα σχετικα,μπορω να τα εκμεταλευτω(σε συσχετισμο-παντα με το sequencer)ΜΟΝΟ για το Main 1-2 της καρτας;?;(το οποιο κ΄ αντιστοιχει στο Master Out δλδ του sequencer) κ΄ όχι για τα υπολοιπα audio tracks του sequencer;?;

Τα audio tracks δλδ του sequencer όπως κ΄ τα VST οργανα,δεν μπορω να τα αντιστοιχησω-αναθεσω στα αναλογικα καναλια της καρτας για να εκμεταλευτω κ΄ αυτους τους επεξεργαστες,περαν αυτων που εχει το sequencer;?;

Χωρις εξωτερικη κονσολα ΜΟΝΟ για το Main Out 1-2 μπορω να εκμεταλευτω την καρτα κ τους DSP επεξεργαστες της;?;

Και

2ον:(που είναι σχεδον αλληλενδετο με τα προηγουμενα) Τα Bus του mixer της καρτας ηχου,μπορω να τα εκμεταλευτω κ΄ αυτά κατά συνεπεια μονο για το Main 1-2 της καρτας(που είναι όπως ξαναειπα κ΄ το Master Out του sequencer) κ΄ για εξωτερικα αναλογικα κ΄ ψηφιακα οργανα που είναι συνδεδεμενα κατευθειαν στην καρτα,κ΄ όχι για τα audio tracks κ΄ VST οργανα του sequencer;?;

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-προκαταβολικα για οπιαδηποτε βοηθεια επι του θεματος που με ταλανιζει!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν τόσα πολλά και αξιόλογα plug in, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν, που πραγματικά δεν αξίζει να σε απασχολούν τα ζητήματα που έθεσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι γνωρίζω, η συγκεκριμένη κάρτα  δεν έχει δυνατότητα να σου παρέχει αυτό που ζητάς και γιατί άλλωστε αφού δεν έχει ουσιαστική χρήση κάτι τέτοιο, γιατί εφόσον έχεις firewire άρα το Pc σου μπορεί να τρέξει τουλάχιστον couledit (εκτός και αν έχεις κανένα αξιόλογο analog mixer οπότε πάσο.

Η η εν λόγω κάρτα πάντως κατασκευάστηκε έτσι ωστε να καλύψει Live ανάγκες..

Κάτι πολύ πρωτοποριακό κατά την γνώμη μου (αν και δεν έχει gate, ασχολίαστο..).

Πάντως αν θέλεις να το κάνεις εν τέλει,  γίνεται με δύο τρόπους

 

α) Να δρομολογήσεις από το DAW το κάθε κανάλι στην εκάστοτε έξοδο της motu και εν συνεχεία, να πατσάρεις τα xlr στην εκάστοτε είσοδο με σκοπό να ηχογραφήσεις την Master έξοδο.

 

β) Μία παρόμοια διαδικασία με την α), αλλά με εξωτερικό Mixer.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για το tip tokkis,δεν το ηξερα αυτο.Ουτε κανενα σουπερ analog mixer εχω,για την ακριβεια δεν εχω καθολου mixer εξωτερικο κ΄απλα προσπαθω ναξεδιαλυνω τις δυνατοτητες της καρτας.Πιστευω απλα οτι σαν μια καλη καρτουλα που ειναι,καλο θα ηταν να μπορω να κανω μια αυξημενη χρηση των εφε της κ γενικοτερα των dynamic processor της που λογικα δεν θα 'ναι κ΄ της σειρας.Αυτο.Κατα τ' αλλα μονο μεσω DAW οτι κανω,κ' επειδη πελαγωσα λιγο με τις δρομολογησεις γενικοτερα,ειπα να σας ρωτησω μιας κ΄ καινουργιος στο 'CLUB' !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου