Προς το περιεχόμενο

Απορείες για home video recording


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. Προσπάθησα να βρω λύση από τα ήδη υπάρχοντα threads αλλά δεν βρήκα.

Μπορεί να φταίει κάλλιστα η ασχετοσύνη μου με το θέμα. Ηδού το πρόβλημα.

 

Θέλω να γράψω κάποια βιντεάκια που παίζω κομμάτια αλλά όσες φορές και αν δοκίμασα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Πότε δεν ακούγεται καλά ο υπολογιστής που παίζει το backing track, πότε υπερβολικά δυνατά η κιθάρα και βουίζει το σύμπαν, πότε μικροφωνίζουν τα ηχεία κτλ κτλ.

 

Χρησιμοποιώ το Movie maker και μία Microsoft HD500 pc camera με ενσωματομένο μικρόφωνο.

 

Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να γράψω κάτι της προκοπής;

Από εξειδικευμένες κάρτες ήχου δεν παίζει τίποτα, ούτε γνωρίζω προγράμματα recording

που όπως διάβασα χρησιμοποιούνται για ένα βίντεο της προκοπής.

 

Μήπως χρειάζονται απαραίτητα όλα αυτά;

Και πόσα λεφτά πάει μια αξιοπρεπής κάρτα ήχου και ένα μικρόφωνο;

Σε περίπτωση που βοηθήσει έχω ένα Marshall JCM 2000 Dsl head με 2x12 cab και μια αναλογική πεταλιέρα Carl Martin Quattro.

Yeah Babe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα Arael.

Κατα την γνωμη μου το σωστοτερο ειναι να ηχογραφησεις με μια καρτα ηχου και μικροφωνο και μετα να βαλεις την ηχογραφηση στο βιντεο αν και μπορει να υπαρχει και εναλακτικη λυση με το ηδη υπαρχον μικροφωνο της καμερας σου. Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι και τοσο φτηνη λυση η καρτα ηχου... Δηλαδη για να παρεις κατι αξιοπρεπη πρεπει να δωσεις απο 180Ε και πανω. Ενα τετοιο bundle http://www.thomann.de/gr/m_audio_fast_track_prosc600.htm ή αυτο

http://www.thomann.de/gr/shure_sm57_lc.htm

http://www.thomann.de/gr/emu_0204_usb.htm / http://www.thomann.de/gr/tascam_us125m.htm

θα σου εκανε μια χαρα πιστευω. Τα βιντεακια τα φτιαχνεις απλα για χαβαλε ή θες και κατι πιο σοβαρο? Αν πας στο πιο σοβαρο ανεβαινεις και στα χρηματα. Παντως το να ηχογραφησεις απλα μια κιθαρα με μικροφωνο δεν ειναι και τιποτα πολυ δυσκολο... Μεσα σε μια βδομαδα θα εχεις μαθει να κανεις τα απαραιτητα!

 

Βεβαια πολλοι θα σου πουνε οτι δεν χρειαζεσαι μικροφωνο και μπορεις να βαλεις την κιθαρα καρφι στην καρτα ηχου και να φτιαξεις τον ηχο σου μεσα απο το pc. Πιστευω ομως πως εχεις μια χαρα εξοπλισμο και εχεις βρει τον ηχου σου (λογικα) με την κεφαλη και την πεταλιερα σου και αμα προσπαθησεις να φτιαξεις παλι τον ηχου σου μεσω προγραμματων θα χαθεις... Εγω σου προτεινω 10000% μικροφωνο.

My spirit sighs in peace - Opeth

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε!Σε πρώτη φάση με βρίσκει σύμφωνο ο φίλος Blackforest. Αν τώρα χρειαστείς ένα λίιιγο καλύτερο πρόγραμμα για συγχρονισμό και επεξεργασία(εικόνας κ ήχου) δοκίμασε το premiere της adobe.Κατά 90% θα έχεις και καλυτερο αποτέλεσμα!Ελπίζω να βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα βιντεάκια τα θέλω για προσωπική χρήση. Για απλά covers στο Youtube. Θέλω μια αξιοπρεπή εικόνα που το καταφέρνω με την κάμερα μου που είναι HD αλλά πιο πολύ ένα καλό καθαρό ήχο.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά. Επειδή λεφτά υπάρχουν θα το ψάξω από τις αγγελίες του noiz να βρω κάτι σε καλύτερη τιμή.

 

 

;) ;) ;)

Yeah Babe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου