Προς το περιεχόμενο

From Blackouts to emg operation


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , εγω μια schecter  με blackouts . Και θελω να δοκιμασω και emg ... Του εχω τους emg. Απο οτι ειδα οι emg εχουν ενα πριζακι απο πισω με 3 Pins... Απο οτι ειδα στο ιντερνετ και οι blackouts εχουν ενα πριζακι με 3 pins...

 

Οποτε βγαζω το πριζακι απο τους blackouts και το βαζω στου emg και ολα οκ ? Η χρειαζεται κατι αλλο με τα ηλεκτικα κτλ ? Μπαινει το πριζακι των blackouts στους emg ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανενας που να το εχει κανει ?

 

Όχι! Έχω κάνει τ' αντίθετο: emg->blackouts. Ηχητικά, μου αρέσουν περισσότερο οι b/ο για hard rock - metal (δεν "μπουκώνουν" το drive όπως οι emg).

Anyway, έχουν το ίδιο wiring κι απλά βγάζεις απ το quick connet τους B/O  και βάζεις τους emg. Συγκρίνεις το αποτέλεσμα, κι αν δε σ αρέσει, κάνεις τ αντίστροφο.

 

Λεπτομέρεια: οι emg προτείνουν να αποσυνδέσεις τη γείωση της γέφυρας απ τη γείωση του σήματος(π.χ. πλάτη του vol pot). Από την άλλη, οι Β/Ο επιμένουν να τη συνδέσεις... Προσωπικά τη συνδέω πάντα καθώς μειώνει το θόρυβο και το φύσημα και στους emg.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου