Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Back up se KORG PA3 X


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και  Χρονια Πολλά σε όλους. Εχω πρόβλημα με το back up  σε ΡΑ3 Χ. Ενω σώζει κανονικα στο τέος εμαφανίζει μηνυμα Generic Error! Το εία συναντήσει και στο ΡΑ 2 που επειδή το έδωσα δεν ασχολήθηκα. Πολύ πιθανό να πρέπει να ορίσω καποια directories? Δεν το κανω αλλα΄από οτι θυμάμαι και απο όλα τα προηγούμενα μοντ΄ελα της σειρας που πέρασαν από τα χέρια μοθ δεν χρειάζεται στην συγκεκριμένη εργασία. Επίσεις στην προσπάθεια να φορτωσω εκ έου το λειτουργικο δεν μπορει να το φορτώσει απο το στικ. Μάλλον κατι δεν κανω σωστα γνωρίζει κανενας τι συμβαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το generic error στα προηγούμενα μοντέλα συνήθως προερχόταν από φόρτωμα styles & sounds από διαφορετικά μοντέλα pa. Επίσης πρόβλημα μπορεί να υπάρξει εαν φορτώσεις songbook data ή global από άλλα μοντέλα.

 

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα χρειάζεται hard reset (format) το όργανο μετά φόρτωμα το operating system και τα music resources, έχοντας κάνει βέβαια backup τα user&favorite γιατί θα χαθούν όλα. Με το hard reset θα διαγραφούν όλα από το όργανο και θα είναι όλα κενά.

 

Το θέμα είναι δεν ξέρω ποιο είναι το hard reset/format για το pa3 δεν το έχω το όργανο. Στα παλιά pa80, pa1x κτλ έπρεπε να κρατήσεις το intro1&fade in/out πατημένα μαζί ενώ άνοιγες το όργανο.... κάτι τέτοιο πάει πολύς καιρός. Εάν καταφέρω και το βρω θα στο ποστάρω, αλλιώς μπορείς να πάρεις και ένα τηλ στο service της Bon Studio.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για reset στο pa3X πας εδώ:http://www.korgpa.com/en/support/products/arrangers/pa3x/pa3x-software.html

 

Κατεβάζεις από το Utilities το System Reset 1.11 και έχει οδηγίες τι και πώς.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου