Προς το περιεχόμενο

προβλημα με bcr-2000


iratus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας παιδεια.Πριν απο λιγο πηρα το κοντρολερ brc .Προσπαθω επι ωρες να του στειλω ενα midi σημα και μεσω τις διαδικασιας ''learn'' να το δεχτει και να το ''μαθει' αλλα δεν καταφερνω τιποτα.δουλευω μα fl-6 χωρις να γνωριζω το προγραμμα.Αμα καποιος ξερει κατι που μπορει να βοηθησει......... ας το πει

 

THANKS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από μια ματιά που έριξα στο site του FryityLoops δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις αυτό που προσπαθεις. Το FL μάλλον δε στέλνει midi προς τα έξω και στη λίστα με τους controllers που υποστηρίζει δεν έχει το brc. Ούτως ή άλλως πιστεύω ότι βολεύει να κάνει learn to πρόγραμμα (αν το υποστηρίζει φυσικά), και όχι ο controller. Παλιότερα τα είχα βρει κάπως δύσκολα προσπαθώντας να κάνω ένα controller της Kenton να δουλέψει με αυτό τον τρόπο. Μακάρι να κάνω λάθος και να τα καταφέρεις, αλλά δεν το νομίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετούς controllers με το FL, δε νομίζω να είναι και πολύ δύσκολα τα πράγματα (δεν εχω χρησιμοποιήσει το BCR βέβαια οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά).

Πρώτα απ'ολα φρόντισε στα midi settings να δηλώσεις σαν input το BCR (μιας και η συσκευή δε χρειάζεται drivers φαίνεται σαν USB συσκευή ήχου ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά).

Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τη midi learn function για να αναθέσεις κάποια παράμετρο ενος vst πχ στο BCR.Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να 'κουνήσεις' το τάδε knob πχ πάνω στο vst με το mouse και μετά πατας το κουμπι στην πάνω αριστερή γωνία του vst (μοιάζει με πρίζα) και διαλέγεις last tweaked parameter -> link to controller, κουνάς το αντίστοιχο knob πάνω στο BCR και είσαι έτοιμος.

Αν απ΄την άλλη θες να κάνεις link τα controls του FL (πχ την ένταση του channel 1 στο mixer) τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα.Απλά δεξί click στο volume fader -> link to controller και κουνάς πάλι το knob πάνω στο BCR.

cheers !

Peace, Love, death metal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου