Προς το περιεχόμενο

Anathema - Weather Systems


dionisissab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ των Anathema, Weather Systems.

Ένα μικρό δείγμα μπορείτε να δείτε εδώ στην ανάρτηση που έκαναν οι ίδιοι οι Anathema ( http://www.rocking.gr/news/Akouste_allo_ena_kommati_apo_tin_anamenomeni_kukloforia_twn_Anathema/12228/ )

 

Ακούγοντάς το μια-δύο φορές, δεν μπορώ ααρά να συμφωνήσω στα λεγόμενα του Steven Wilson που ανέλαβε τα της μίξης: "definitely among the best albums I've ever had the pleasure to work on"

 

Ακούω γνώμες

 

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άκουσα το untouchable 1 και σαν κομμάτι είναι απλώς καλό και θυμίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το a fine day to exit δίσκο τους.Επίσης αυτό που δεν μου άρεσε στο κομμάτι είναι η μίξη των οργάνων,μου ακούγονται "μπουκωμένα",η μία κιθάρα πάνω στην άλλη και πάνω στα κρουστά τα οποία καλύπτονται πολύ...αυτό που με στεναχώρησε όμως περισσότερο είναι ότι "έχασα" την προηγούμενη κυκλοφορία-δίσκο τους και διάβασα στο ιστολόγιο αυτό ότι είχαν βγάλει και άλλο δίσκο μετά το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ A Natural Disaster,τον οποίο δίσκο δεν πήρα ποτέ διότι δεν υπάρχει χρήμα εδώ και καιρό,γαμώ την ανεργία μου γαμώ.ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ ANATHEMA ανάθεμα την ώρα που κάτσατε στις καρέκλες γκρρρρρρρρρρρ  ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ακούσεις και το Were here because were here θα καταλάβεις την "στροφή" που έχουν κάνει στον ήχο τους συνολικά. Αυτή η στροφή συνεχίζεται σε ομαλή κλίση και στο Weather Systems.

Προσωπικά, τον θεωρώ πολύ καλό δίσκο δεδομένων όλων των καταστάσεων και ΑΝΑΜΕΝΩ να τους δω σε live (βλ. Fuzz το '08) Για τους γνώστες  8)

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου