Προς το περιεχόμενο

Crying Machine cover


z43k0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμαζα μια webcam και πως μπορούσα να συγχρονίσω τον ήχο με εγγραφή με το DI (αν κάποιος ξέρει ένα πρόγραμμα που να παίρνει δύο πηγές εγγραφής + το backing track θα ήταν ευχής έργον).  Guitar Port τα γκάζια, στο Sonar πέταξα cabinet impulses (VHT στην μια κιθάρα, Marshall στην άλλη) και ένα Vintage EQ / Tempo Delay, το ηχητικό αποτέλεσμα δεν με καλύπτει πλήρως. Η κιθάρα φοράει Seymour Duncans (ακούγονται ο Hot Rails στο Bridge και ο Jb Jr στο neck), δεν χρησιμοποίησα wah γιατί με τις εξομοιώσεις ακούγεται ούτως ή άλλως λεπτός ο ήχος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω εντοπίσει τα λάθη μου, νομίζω ότι ο ήχος και η μίξη εξαρχής είναι λανθασμένη. Κάποιες φράσεις θέλουν δουλίτσα (κυρίως ως προς το feelin το οποίο είναι hard to get και στο συγκεκριμένο take είμαι αρκετά ψυχρός να το πω). Σκοπεύω να το ξαναφτιάξω κάποια στιγμή άμεσα το video. Γενικά το όλο take είναι ξερό για τα γούστα μου, η δημοσίευση μου αποσκοπούσε εποικοδομητική κριτική. Σας ευχαριστώ παίδες για το χρόνο σας!

 

 

Y.Γ το look Satriani μας προέκυψε γιατί το μαλί πήγε περίπατο και είναι στην φάση που ξαναμακραίνει (look afro θα ήταν ειδάλλως) ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει, η προσπάθεια μετράει και πρέπει να υπάρχει και η απαιτούμενη επιείκια σε cover τόσο μεγάλων παικτών  ;)

Εννοείται βρε Πάνο. Τώρα εσύ (είμαι σίγουρος ;D) είδες look Satch και μπήκες! ;D ;D

 

το look Satriani μας προέκυψε γιατί το μαλί πήγε περίπατο και είναι στην φάση που ξαναμακραίνει (look afro θα ήταν ειδάλλως) ;-)

Ρε συ δεν σκας από την ζέστη με τον σκούφο? ;D ;D

 

Πάντως συνέχισε την προσπάθεια. :)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου