Προς το περιεχόμενο

ableton και warping


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα guys,

Προσπαθώ "φέρω" ένα κομμάτι το οποίο δεν πατάει πάνω στον μετρονόμο...αλλά δε φεύγει ας πούμε λίγο όπως στα videos του youtube ώστε να το πιάσω λίγο και να το κουνήσω...φεύγει τόσο ώστε όταν πάω να το φέρω πάνω στα κλικς του μετρονόμου,έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται artifacts...ξέρετε κάποιο plug in το οποίο να ειδικεύεται σε αυτό? όχι στο συνολικό transpose του tempo...αλλά στο editing step by step..

ευχαριστώ!

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Plugin? Nope... Θα βαλεις το τεμπο να παιζει οσο πιο κοντα γινεται στο κομματι,και μετα θα πιασεις τις μπαρες που ειναι πανω στην κυματομορφη με το ποντικι και θα τις φερεις πανω στο μετρο,θα κοιταξεις και τις μπαρες προς το τελος του κομματιου αν ειναι κ αυτες πανω στο μετρο και αν δεν ειναι τις μονταρεις κ αυτες με τον ιδιο τροπο. Και καπου στο warping έχει κάτι επιλογές,βαλε μια την οποία δεν θυμαμαι πως λέγεται,αλλα μολις την επιλεγεις,κατω δεξια στις πληροφοριες σου λεει πως αυτη η επιλογη ειναι για μεγαλα κομματια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ!

ναι είναι το hi q αυτό που λες και καλά το High quality...όντως τα artifacts σταματήσανε...ας ελπίζω να μην ξαναβγούνε στη φόρα..

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου