Προς το περιεχόμενο

Διαχωρισμός tracks κατά το export


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

έχει κανείς υπ' όψιν του κάποιο τρόπο να πάρω δέκα ξεχωριστά κομμάτια από ένα πολύ μεγάλο μέσα από το nuendo?

Εξηγούμαι....

υπάρχει ένα έτοιμο masterαρισμένο project με δέκα κομμάτια τα οποία όμως ενώνονται μουσικά και θέλουμε το cd να αλλάζει μεν tracks (οπτικά) αλλά να μην κόβεται καθόλου ο ήχος (βλ floyd)...

Το "έχει" κανείς?

Ευχαριστώ

υ.γ πάντα εντός nuendo κι όχι με εγγραφή σε εξωτερικό μέσο κλπ.....

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

αυτό που θες μπορείς να το κάνεις σίγουρα με το wavelab. Θα ανοίξεις το wave στο wavelab και θα βάλεις cd markers στα σημεία που θες να αλλάζουν τα tracks.

Για να βάλεις cd markers πατάς δεξί κλικ στο πάνω μέρος του παραθύρου της κυματομορφής που υπάρχει το ruler που δείχνει τον χρόνο, και επιλέγεις "new marker". Στο παράθυρο που εμφανίζεται διαλέγεις "Cd track start" και πατάς οκ. Μολις βαλεις όλα τα cd markers σώσε το αρχείο και κλείστο.

Στη συνέχεια απο το μενού File έπέλεξε New->Basic Audio Cd και θα σου ανοίξει ένα παράθυρο για το audio cd. Από το μενού CD επέλεξε "Add Tracks..." και στο παράθυρο που ανοίγει διάλεξε το wave με τους Markers που έσωσες πριν λίγο. Μόλις το διαλέξεις θα δείς στο παράθυρο του Basic audio cd να έχουν εμφανιστεί τα tracks με βάση τα μαρκερς που έβαλες. Διπλά σε κάθε τρακ υπάρχει ενα +. Αν πατήσεις πάνω στο + θα σου δείξει τους χρόνους της αρχής και τέλους κάθε κομματιού καθώς και την παύση που υπάρχει ανάμεσά τους. Εαν θες να παίζει χωρίς διακοπές διόρθωσε το χρόνο των pause στη στήλη "length" και κάνε τα όλα 0 (μηδέν).

Μόλις τα φτιάξεις όλα από το μενού CD επιλέγεις την επιλογή "Write CD..."

 

Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι.

Have a really nice day  :)

 

George Avramidis

101 Studios http://www.myspace.com/george_avramidis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που θες να κανεις ειναι κατι συχνο ειδικα σε live ηχογραφησεις. Οτι ειπε και ο προπρολαλησαντας, ενα αρχειο εχεις απλα λες στο μηχανημα ποτε θα αλλαξει το καθε τρακ.

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου