Προς το περιεχόμενο

Πόσ αξίζει μεταχειρισμένη Ovation Celebrity;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά θέλω την βοήθειά σας.

Πωλείται μεταχειρισμένη μια ηλεκτροακουστική κιθάρα Ovation Celebrity CC24S natural, 300€. Στο ιντερνετ ψάχνοντας η πιο φτηνή τιμή που την βρήκα καινούργια είναι 350€ στο adagio.gr.

 

Πιστεύετε είναι πολλά τα 300€ μεταχειρισμένη όταν πωλείται καινούργια 350€?

Πόσο πιστεύετε πρέπει να την αγοράσω μεταχειρισμένη; (είναι σε άριστη κατάσταση)

 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα κατ αρχην,κοιτα ενας αγραφος νομος λεει οτι εφ οσον οτιδηποτε ανοιχτει απ το πακετο του και χρησημοποιηθει για 1'' ειναι μεταχειρισμενο και η αξια του πεφτει στο 50%.αυτο βεβαια ειναι κατι που δεν τηρειτε πουθενα ιδιως στα μουσικα οργανα.αν οπως ειπα ο φιλος πηρε την κιθαρα την ανοιξε και ειπε δεν με βολευει/δεν μου αρεσει τοτε τα 50 ευρω κατω καλα ειναι.απλα αυτο θελει ελεγχο πρωτα.εγω δεν θα σου πω παρτην η μην την περνεις το αφηνω στην κριση σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Συνήθως συμφέρει αγοραστή και πωλητή μια τιμή γύρω στο 60% της λιανικής τιμής, εφόσον το όργανο είναι σε καλή κατάσταση. Απο κει και πέρα η τιμή μπορεί να παίξει πάνω ή κάτω ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός ή την κατάσταση και την ηλικία.

 

Για τον "άγραφο νόμο" του 50% πάντως, πρώτη φορά ακούω warchief.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα κατ αρχην,κοιτα ενας αγραφος νομος λεει οτι εφ οσον οτιδηποτε ανοιχτει απ το πακετο του και χρησημοποιηθει για 1'' ειναι μεταχειρισμενο και η αξια του πεφτει στο 50%.

 

Ο μοναδικός άγραφος "νόμος" σε περιπτώσεις οποιασδήποτε αγοραπωλησίας, είτε μεταχειρισμένων αντικειμένων είτε καινούργιων, είναι πως η τιμή πώλησης είναι η μέγιστη που ο αγοραστής μπορεί να πειστεί να πληρώσει...

 

 

 

 

 

 

 

 

...είπε ο Σαολίν ζεν μάστερ τη στιγμή που παρακολουθούσε τους μαθητές του να προσπαθούν μάταια να διασχίσουν το διάδρομο του ναού χωρίς να σχίσουν το λεπτότερο κι από φτερά πεταλούδας ρυζόχαρτο που τον κάλυπτε.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου