Προς το περιεχόμενο

glam metal


airheads

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και αυτό τα λέει όλα.

 

Μόνο αν θες, για μας που διαβάζουμε τις απαντήσεις (επειδή δεν έχουμε - σαν και σένα- κάτι σοβαρότερο να κάνουμε) αν είναι να αρχίσεις για τις κιθάρες σου, κάνε παραπομπή στο ατέλειωτο thread που είχες.

.. ενταξει εαν ειναι να σκισεις τα καλτσον σου σταματαω  :-*

 

 

 

 

 

 

 

5 long years

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 128
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πειραζει που δεν διαβασα ουτε μια απαντηση? :P

εγω σποραδικα,

αν καταλαβα ειναι glam vs grunge,

 

πιστευω η μουσικη που κυριαρχουσε στην εφηβεια του καθε ενος, γινεται μυθος αργοτερα, ειναι η ηλικια που νοσταλγεις περισσοτερο, η καλυτερη…

 

αν και grunge το παραδεχομαι… η grunge πεθανε

     

η glam ζει!     :D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φάουλ; Πού νομίζεις ότι είσαι φίλτατε; Σε γήπεδο; Κατά τ' άλλα σε συγχαίρω για τον πλούτο της επιχειρηματολογίας σου. Αντί να αναλώνεστε σε οπαδικές φαγωμάρες για τη μουσική, ή σε ποστ που προσπαθούν να με πικάρουν, δοκιμάστε στοιχειωδώς να επιχειρηματολογήσετε.

 

Αλλά δεν υπάρχει επιχείρημα απέναντι στο αυτονόητο που αναφέρω και που αρνείστε να δείτε. Η μουσική δεν έχει σωστό και λάθος, αλλά υποκειμενικά ωραίο και υποκειμενικά άσχημο. Δικαίωμά σας να μη το βλέπετε. Υποχρέωσή μου και μένα να γράψω (όσο γράψω) απέναντι σε τέτοιες απόψεις, γιατί οι απόλυτοι άνθρωποι χρειάζονται αντίλογο. Και ας τον αγνοήσουν, κάποια στιγμή που θα χαλαρώσουν, αργά ή γρήγορα δηλαδή, βλέπουν ότι δεν υπάρχει μόνο η δική τους αλήθεια. Εκτός βέβαια αν είναι αθεράπευτοι.

 

Ας εξηγησω λιγο τα αυτονοητα λοιπον.Στη φραση που σου μαυρισα λοιπον, συγκρινεις εναν μουσικο, οπως λες, τον Θαναση (αυτη η μανια εσας των 'οπαδων' του Θαναση να τον λετε με το μικρο λες και ειναι ο Ενας παντα μου προκαλουσε γελιο)με την εξωτερικη εμφανιση και μονο,μερικων απο των πιο επιδραστικων γκρουπ ολων των εποχων στη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σκηνη και μαλιστα,κατα τα λεγομενα σου,υπερτερει ο Θανασης.Παραλληλα εσυ εχεις πει πιο πανω, να μην υποτιμουμε τις μουσικες προτιμησεις του καθενος και να μην μειωνουμε τους ιδιους τους μουσικους.Πες μου τωρα σε συγκριση με ολα αυτα τα γκρουπ που εχουν γραφτει σε τοσες σελιδες,που υπερτερει ο Θανασης.Ισως σε συνθεσεις οπως 'το ματσιφταρι' ή 'ο κομητης του Χαλευ'?

Τελος, μη μου πεις οτι εισαι τοσο Comme il Faut που σε πειραξε μια φραση που λενε μεχρι και οι πολιτικοι!!!!Γιατι ετσι δεν με πειθεις οτι ακουγες μεταλ στα μικρατα σου  :P

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.. ενταξει εαν ειναι να σκισεις τα καλτσον σου σταματαω  :-*

Είδες που άμα διαβάζεις τις απαντήσεις βελτιώνεσαι;  :-*

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδες που άμα διαβάζεις τις απαντήσεις βελτιώνεσαι;  :-*

Ναι το ξερω κ'εγω σ'αγαπω  :-*

 

Οπως με κοιτας κ..σε κοιτω(καναμε κ ρημα για τον Σαφετη)

 

Love.jpg

5 long years

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ρε παιδιά είναι ανάγκη να προσβάλλετε τους οπαδούς ενός άλλου είδους??? Δηλαδή οι μεταλλάδες για εσάς δεν είναι τίποτα άλλο από φανατικοί που δεν καταλαβαίνουν και ανώριμοι. Και αυτό σχετίζεται και με την ευφύια τους;;;;

 

Σόρρυ αλλά δεν είναι το πρόβλημα οι μεταλλάδες όταν καταφεύγετε σε τέτοια επιχειρήματα. Ξέρω πάρα πολλούς μεταλλάδες που ακούνε και ρεμπέτικα και μπλουζ και κλασσική μουσική και την ψάχνουν πάρα πολύ με την μουσική. Ειδικά δε αν ασχολούνται ενεργά παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο.

 

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφουμε.

1) Μεταλάς είμαι και μάλιστα κάφρος (είμαι απ' αυτούς που δεν μετάνιωσαν). Το glam μου φαίνεται αλοιφή για κάλους.  ;D Trust me δεν θέλω να προσβάλλω κανένα οπαδό οποιουδήποτε είδους.

2) Αν είσαι κολλημένος, απόλυτος και ευαγγελίζεσαι μια δήθεν αντικειμενική αλήθεια (για το οποιοδήποτε θέμα) χωρίς να αναγνωρίζεις ότι η πηγή των απόψεών σου είναι τα προσωπικά υποκειμενικά γούστα σου, sorry, αλλά ή πιτσιρικάς είσαι, ή απαίδευτος ή ανόητος. Άντε να δώσω και το ελαφρυντικό της κεκτημένης ταχύτητας.

3) Κατηγορείς για γενίκευση ενώ ουσιαστικά εσύ είσαι αυτός που γενικεύει.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε φιλε sfaku, επειδη τυχαινει να εχω συγκρατησει καποια γραφομενα σου και να σε εκτιμω για αυτα, πραγματικα εδω με τρελανες.

 

Παιδιά, κόφτε το μέταλ. Δημιουργεί σοβαρής μορφής ασυνέχειες στην κατανόηση του σύμπαντος. Ειλικιρινά δεν θυμάμαι από ποια τάξη του σχολείου (και ποια βαθμίδα του τελευταίου) έχω να ακούσω τόσο απόλυτες απόψεις, σε συνδυασμό με αδυναμία κατανόησης της θέσης του άλλου.

 

Καλα θα το κοψουμε. Ελπιζω να μη τυφλωνει μονο...

Απολυτες αποψεις λενε μονο οι μεταλαδες και οι glam αδες

 

 

 

Όπως γελάω λοιπόν όταν βλέπω τις φωτογραφίες μου εκείνης της εποχής με το χνούδι, τη φράτζα που προσπαθεί να μακρύνει και το κολάν τζιν παντελόνι, έτσι γελάω και με αυτά που άκουγα. Απλώς δεν μπορώ να ακούσω πια αυτή τη μουσική. Τρία τραγούδια το χρόνο μαξ, για λόγους αναμνήσεων, και αν.

 

Αυτό που είπα λοιπόν είναι ότι έχω ακούσει τόσο πολύ τέτοια μουσική, και έχω τόσο αντιδιαμετρικά αντίθετα γούστα τώρα, που έχω καταλάβει ήδη ότι το γούστο αλλάζει πολύ συχνά για να το παίρνω τόσο στα σοβαρά, πόσο μάλλον να το μοστράρω και για κανόνα των άλλων.

Βρε δικαιωμα σου ειναι, εμεις θα σου πουμε τι θα σου αρεσει? Απλα εκτιμω ολιγον παραξενες τις στροφες 180 μοιρων οταν δεν αφορουν αποφασεις 10χρωνων ή παρεμεφερεις αντιληψεις γνωμες κλπ

 

Αυτό ακριβώς που κάνετε εσείς. Παίρνετε τον εαυτό σας και ιδίως το γούστο σας πολύ στα σοβαρά.

 

Θα μιλησω για μενα. Δε νιιωθω εκπροσωπος των υπολοιπων metaloglamoposerαδων.

Σε καμια περιπτωση δεν εχω το γουστο μου σαν οροσημο αξιας η κατι αλλο. Δε παιρνω τα γουστα μου ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΑ. Αυτο που μου φαινεται ομως παραξενο ειναι οι μουσικες κωλοτουμπες. Σημεραετσι αυριο γιουβετσι  μεθαυριο κοκορετσι.

 

 

Σας λείπει παρατηρητικότητα όταν αδυνατείτε να διακρίνετε πόσο διαφορετικά είναι τα γούστα του κάθε ανθρώπου, και προσπαθείτε να επιβάλλετε κανόνες σε ένα πράγμα που ολοφάνερα δεν λειτουργεί με τέτοιους. Και το κυριότερο, τα γούστα αλλάζουν, στον ίδιο άνθρωπο.

 

 

Στο ξαναπα και πριν. Κατανοω απολυτως τη διαφορετικοτητα (αν κ δε ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ) και τα διαφορετικα γουστα. Σε καμια περιπτωση δε θελω να επιβαλω σε κανενα να κουσει Manowar και Journey. Δεν ειμαι ακομα σε θεση να κατανοησω τις κωλοτουμπες και τις "αντιδιαμετρικες" αποψεις.

 

Σε 10 χρόνια μπορεί να ακούτε Χόλντσουορθ και Τσίκο Ρία, και να γελάτε με τα σημερινά σας ακούσματα. Δεν το ξέρετε, κρατήστε και κάνα μικρό καλάθι...

 

Σωστος. Μηδενα προ του τελους μακαριζε. Θαναση να μην ακουω και ολα τα αλλα οκ

 

Αλλά και στα αντικειμενικά ζητήματα δεν τα πάτε καλά. Αδυνατείτε να καταλάβετε ότι η αγαπημένη σας μουσική είναι αντικειμενικά κιτς.

 

Μαλλιστα. Δεν ειμαστε αντικειμενικοι επειδη διαφωνουμε με την αντικειμενικη αποψη σου. Μα ειναι αντικειμενικο δε το βλεπεις? Καταλαβαινεις πιστευω οτι το επιχειρημα σου ειναι σαθρο.

 

Πώς είναι δυνατόν να πιάνεις άλλους μουσικούς στο στόμα σου όπως ο Θανάσης, όταν σου αρέσουν τύποι με σκισμένα δικτυωτά καλτσόν, άσπρο μεϊκάπ και κόκκινα κραγιόν; Λίγος αυτοσαρκασμός δεν βλάπτει...

 

Εδω με τελειωσες. Αληθεια. Δηλαδη θα μπουμε στο τριπ να συγκρινουμε τον Dee Snider, τους Europe αλλα και τους λοιπους ηρωες με τα κολλαν, με εναν τυπο ονοματι Θανασης ??????? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?????

 

ΘΑΝΑΣΗ ?????

 

Χαλαρώστε παιδιά, μουσική είναι. Αν σας αρέσει μαγκιά σας. Για τους αφορισμούς σας  όμως που απευθύνονται σε εμάς τους υπόλοιπους, μην σας κάνει εντύπωση που ενοχλούν ούτε που προκαλούν σχόλια.

Να ρωτήσω πόσων χρονών είσαι και μου θες και χάπια;

 

Δεν σε αφορισα. Αλλα οταν ειδα αυτο το "γελαω με τα 80ς ακουσματα μου κατι σκιρτησε μεσα μου και ειδα ενα οραμα. Θηριο με τη μορφη του αγγελακα εμφανιστηκε μπροστα μου και αρχισε με φωνη στριγκια να κρωζει : arhgfjglks μπαφος....glitter....θανασης,..seethrough....μαλαμας ..lipstick arghhh..τεχνη..σολο...

 

Μετα φωναξα τον παπα της ενοριας να κανει εναν αγιασμο, να φυγουν τα κακα πνευματα απο το σπιτι (απεταξαμην τον θαναση) και εβαλα να ακουσω λιγο White lion.

 

Με τις υγειες μας,

 

 

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που μου φαινεται ομως παραξενο ειναι οι μουσικες ****τουμπες. Σημεραετσι αυριο γιουβετσι  μεθαυριο κοκορέτσι.

 

 

Που πάει αυτό;

 

Άν το σήμερα με το αύριο απέχουν 10 χρόνια λογικό είναι για έναν ακροατή.

 

Αν πάει κάποιους καλλιτέχνες στήριξε το.

 

Δηλαδη θα μπουμε στο τριπ να συγκρινουμε τον Dee Snider, τους Europe αλλα και τους λοιπους ηρωες με τα κολλαν, με εναν τυπο ονοματι Θανασης ??????? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?????

 

ΘΑΝΑΣΗ ?????

 

 

Η σύγκριση άστοχη πράγματι.

Τώρα ο παπακωσταντίνου τι σου έφταιξε και τον βγάζεις τσαρλατάνο;  ::)

 

Ο Μάλαμας όπου αναφέρεται στην παρακάτω παράθεση τι έχει;

 

Μήπως πέφτεις και συ σε αντιφάσεις;Έτσι απλά χλεύαζουμε 2 καλλιτέχνες επειδή δεν μας αρέσουν;

 

Δεν σε αφορισα. Αλλα οταν ειδα αυτο το "γελαω με τα 80ς ακουσματα μου κατι σκιρτησε μεσα μου και ειδα ενα οραμα. Θηριο με τη μορφη του αγγελακα εμφανιστηκε μπροστα μου και αρχισε με φωνη στριγκια να κρωζει : arhgfjglks μπαφος....glitter....θανασης,..seethrough....μαλαμας ..lipstick arghhh..τεχνη..σολο...

 

 

Άστον αυτόν τον γελοίο παράτολμο παλιάτσο..πέρα από τα άστρα είναι η δική του γειτονιά.Σε είπε και θρασύδειλο;Την έβαψες...οι ανάσες των λύκων θα ξαγρυπνάν κάτω από το δέρμα σου  ;D

 

 

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τους fun και μη του ειδους εχει ξεκινησει να παιζεται στους κινηματογραφους το "Rock of ages". Προσεγκιζει με μια διασκεδαστικη ματια το φαινομενο του american rock dream των '80 και ειναι γεματο απο επιτυχιες της εποχης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφουμε.

1) Μεταλάς είμαι και μάλιστα κάφρος (είμαι απ' αυτούς που δεν μετάνιωσαν). Το glam μου φαίνεται αλοιφή για κάλους.  ;D Trust me δεν θέλω να προσβάλλω κανένα οπαδό οποιουδήποτε είδους.

2) Αν είσαι κολλημένος, απόλυτος και ευαγγελίζεσαι μια δήθεν αντικειμενική αλήθεια (για το οποιοδήποτε θέμα) χωρίς να αναγνωρίζεις ότι η πηγή των απόψεών σου είναι τα προσωπικά υποκειμενικά γούστα σου, sorry, αλλά ή πιτσιρικάς είσαι, ή απαίδευτος ή ανόητος. Άντε να δώσω και το ελαφρυντικό της κεκτημένης ταχύτητας.

3) Κατηγορείς για γενίκευση ενώ ουσιαστικά εσύ είσαι αυτός που γενικεύει.

 

Σίγουρα είσαι ΜΟΝΟ κάφρος.

Αφού αντί να παραθέσεις επιχειρήματα κρίνεις την εφυία των άλλων και τους στολίζεις με διάφορα.

Για ενημέρωση σου, ούτε εγώ γουστάρω το Gay LA Metal. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει εμένα δεν πάει να πει ότι θα το θάψω για να το παίξω γνώστης ή ΜΕΤΑΛΟ. Αναγνωρίζω ότι υπήρξαν και καλά στο είδος.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου