Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας περί εταιρίας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρες,

Το παρόν αφορά μία ερώτηση/συμβουλή που αποζητώ για το τι πρέπει να κάνουμε. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαστε βλαχάκια και δεν έχουμε ιδέα τι παίζει με αυτά.

 

Βγάλαμε ένα ντέμο με το συγκρότημα. Το στείλαμε σε σάιτ, μπλογκς κλπ, σε γενικές γραμμές άρεσε. Ακόμα φυσικά αντίτυπα δεν βγάλαμε, τα περιμένουμε εντός εβδομάδας και το δίνουμε μέσα από το σάιτ μας ηλεκτρονικά (και δωρεάν). Γενικά δεν ψαχνόμαστε για λεφτά από την ιστορία, τα κυβικά μας δεν φτάνουν ως εκεί.

 

Χθες έλαβα ένα μέηλ από κάποια ozium records από η Σουηδία. Μας πρότειναν να τους στείλουμε αντίτυπα τα οποία θα προπληρώσουν και θα τα μεταπωλήσουν. Απ'ότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα κάποιας δέσμευσης με συμβόλαιο από μέρους μας είτε αυτό αφορά σε υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρία είτε σε αποκλειστικότητα δικιά τους για διανομή του ντέμο/δίσκου μας.

 

Ερωτώ λοιπόν κατ'αρχάς αν είχε κανείς σας πάρε δώσε με αυτή την εταιρία. Επίσης, δεδομένου ότι η κοπή που κάνουμε δεν είναι εργοστασιακή αλλά "ερασιτεχνική" (τυπογραφείο, τύπωμα cd από ειδικό εκτυπωτή που τυχαίνει να διαθέτουμε και απλούστατο booklet) και επειδή Σουηδία-Ελλάδα πέφτει μακριά, υπάρχει περίπτωση αυτοί να τυπώσουν δικά τους αντίτυπα του δίσκου μας χωρίς εμείς να ξέρουμε κάτι και να τα πουλάνε;

 

Γενικά, ποιες είναι οι εμπειρίες σας από τέτοιες ιστορίες. Σκέφτομαι ότι και μόνο που θα ακουστεί το όνομά μας, καλό είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπό τις 17 θα βρίσκομαι στο Malmo που εδρεύει η εταιρία. Μπορώ να μάθω περί αυτών και να σου πω. ;)

 

http://www.oziumrecords.com/

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου