Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματικος προσανατολισμος


sandiago

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωριζει κανεις τι χρειαζεται π.χ. τι πτυχίο (για κιθαρα)για να μπορει να δουλεψει ω΅ς ελεύθερος επαγγελματιας? (και τι ακριβώς εστι ελ.επαγγελματίας στον τομεα αυτο??)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Κοίταξε να δεις...

 

Για να μπεις σε κάποιο ωδείο (κλασική μουσική), ή ακόμη περισσότερο πανεπιστήμιο, ή σχολείο θα χρειαστείς ένα πτυχίο. Τα πτυχία του ωδείου μετράνε κατά τεράστιο ποσοστό ΜΟΝΟ στα ίδια τα ωδεία (με άλλα λόγια, με πτυχίο κιθάρας εξαιρετικά δύσκολα θα μπεις ΑΣΕΠ για να διδάξεις σε σχολείο...)

 

Αλλά, φυσικά εσύ αναφέρεις "ελεύθερος επαγγελματίας". Εδώ μπορώ να σου πω ότι τα πτυχία μετράνε ελάχιστα. Αλλά φυσικά δείχνουν μία αγάπη για αυτό που κάνεις. Αλλά κανείς σε ένα στούντιο δε θα σου ζητήσει να έχεις δίπλωμα κιθάρας για να παίξεις. ΚΑΝΕΙΣ. Και ούτε εμένα κανείς μου ζήτησα (επίσημα) να του δώσω τα χαρτιά μου (που έχω πολλά) για να κάνω τις δουλειές που κάνω. Αλλά υποθέτω ότι η ύπαρξη των χαρτιών αυτών βοήθησε αρκετά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πτυχία του ωδείου μετράνε κατά τεράστιο ποσοστό ΜΟΝΟ στα ίδια τα ωδεία (με άλλα λόγια, με πτυχίο κιθάρας εξαιρετικά δύσκολα θα μπεις ΑΣΕΠ για να διδάξεις σε σχολείο...)

 

Γράψε αδύνατο να μην τρέφει ελπίδες το παληκάρι  ;D

 

Οι ΠΕ τους φάγαμε λάχανο τους ΤΕ ;D

 

Εννοείται ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής με το "ελεύθερος επαγγελματίας"

 

Θα μας πει,που θα πάει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείται ότι δεν έχω καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής με το "ελεύθερος επαγγελματίας"

 

Φαντάζομαι θα εννοεί αυτο που δηλώνει  ;D

Το να έχεις μια μπάντα και να παίζεις επαγγελματικά η να είσαι session μουσικός η να έχεις ένα studio, νομίζω σε βάζει στην κατηγορία του ¨ελεύθερου επαγγελματία¨.

Τώρα αν αυτο θέλει κάποιο πτυχίο , αυτο είναι στην ευχέρεια του καθένα .....εννοείται ότι στο σενάριο του session μουσικού βοηθάει. Σε γενικές γραμμές όμως ζώντας σε μια χώρα όπου ότι δηλώσεις είσαι , δεν χρειάζεται.

Θα ήθελα μόνο να προσθέσω πως το θέμα του πτυχίου και των σπουδών ,νομίζω πως έχει να κάνει με την γνώση που αποκτας και όχι με της ¨πόρτες¨ που σου ανοίγει. Σπουδαζεις κάτι που αγαπάς και σε ενδιαφέρει!!!!! Έτσι πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνεις  καλός σε αυτο που κανείς, και να μην βρεις τον δρόμο σου ;D

Rehearse more....edit less!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου