Προς το περιεχόμενο

Guitar Recording ( fsssss)


dimmihel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν.....Τελικά πήρα τον Behringer xenyx 802 για το μικρό μου Studiaki ... Βάζω το OUT ( L / R ) της EMU0404 στα stereo aux send του mixer , βάζω το ΙΝ ( R ) στο fx send και την κιθαρούλα μου στο Mono Line in . Το trim το αφήνω απείραχτο ( τέρμα αριστερά ) και ξεκινάω την ηχογράφηση στο Cubase στο audio καναλάκι μου . Παίζω το riffaki και ακούω απο πίσω ένα fssssssssssssss ... ενοχλητικό στο αυτί και χάλια στην ηχογράφηση . Χαμηλώνω το knob του FX send και σταματάει αλλά για να ακούω τι παίζω δίνω gain απο το mixer που απο τι θυμάμαι δεν είναι σωστο ... ή κάνω λάθος ; Ααααααααα και κάτι άλλο , αν θέλω να ηχογραφήσω mic συγχρόνως , στο ΙΝ ( L ) π.χ τι κάνω ; ¶λλο FX send δεν παίζει απο τι βλέπω ...

atural High !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα φιλε μου

 

Βασικα επιδη αυτης της κατηγοριας τα προιοντα ειναι λιγο ευαισθητα στο θεμα θορυβος :wink: θα πρεπει να βρεις μια μεση τιμη αναμεσα στο gain,στο τριμ και στο main out οπου να βγαζεις μια αξιοπρεπες ηχογραφηση.

 

Gain πρεπει να δινεις μεχρι ενος σημειου βεβαια.Το λάθος ειναι να το παρακανεις ειδικα σε αυτα τα προιοντα για το λογο που σου ειπα πριν.

 

Την εξοδο σου θα τη παρεις απο το main out της κονσολας σου ετσι θα εχεις τα δυο σηματα που θες(κιθαρα,φωνη) και αν τα θες και σε ξεχωριστο καναλι θα γυρισεις το ενα bal δεξια και το αλλο αριστερα σε καθε καναλι. :wink:

 

Εντομεταξυ δεν εχω καταλαβει τι κανεις με τις εξοδους της καρτας.Δεν πανε στα ηχεια σου για να ακους?

 

Ελπιζω να βοηθησα

ireCube� Copyright© 1983-2007

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου