Προς το περιεχόμενο

Επισκευή Studio Monitor!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά χαιρετώ!Έχω εδώ και μια 5ετία τα Samson Media One 5a!Αξιόπιστα μόνιτορ με τα οποία κάνω τη δουλειά μου αρκετό καιρό!Τώρα τελευταία το ένα από τα 2 αρχίζει και μου κάνει νερά, εννοώντας πως στις μπάσες συχνότητες αρχίζει και μου κάνει βόμβους σαν να σκούζει!Αυτό το πρόβλημα διορθώνεται σε πρώτο στάδιο?Ή δεν είναι κάτι φυσιολογικό?Λάβετε υπόψιν σας πως είναι και πολυχρησιμοποιημένα!Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανότατα έχει ξεκολλήσει ο κώνος από το μεταλλικό στεφάνι. Θα πρέπει να λύσεις τον κώνο, να βγάλεις το +- από τις μπόρνες και να το ελέγξεις. Θα σπρώξεις με το χέρι τον κώνο προς τα μέσα (όχι προς τα έξω) και θα παρατηρήσεις γύρω γύρω στο σημείο που ενώνεται με το στεφάνι μήπως έχει ξεκολλήσει σε κάποιο σημείο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις λίγη ισχυρή κόλλα και να το κολλήσεις λίγο προσεκτικά ώστε να μην παραγωνιάσει. Το έχω κάνει μερικές φορές με μια UHU 2 συστατικών που είναι σε ξεχωριστούς θαλάμους και τα ανακατεύεις και γίνονται ένα. Όταν μου ξαναέγινε στο ίδιο ηχείο, ξεκόλλησε από άλλη μεριά, οπότε μάλλον η συγκεκριμένη κάνει καλή δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου