Προς το περιεχόμενο

Soundcraft (vs) Yamaha κονσόλα στα 400 ευρώ.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θέλω να αγοράσω μια κονσόλα με ενσωματομένο εφφε γύρω στα 400 ευρώ. Έχω βρεί 3 μοντέλα που μου αρέσουν. 1) Soundcraft efx12 http://www.thomann.de/gr/soundcraft_efx_12.htm2)Soundcraft MFXi 12http://www.thomann.de/gr/soundcraft_mfx_12.htm 3)Yamaha MG 166CX http://www.thomann.de/gr/yamaha_mg_166cx.htm. Θα ηθελα να μου πείτε αν είναι καλές επιλογές για αυτά τα χρήματα. Επίσης, ποιά η διαφορά ανάμεσα στις 2 Soundcraft; και τι είναι (κάνει) το compresor που έχει η Yamaha; Παρακαλώ αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου πέιτε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να βοηθήσω λίγο δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο να το πώ, πάνω θα παίζουν αρμόνιο με ρυθμούς (styles), μπουζούκι, κιθάρα και 2-3 φωνές. Τραγούδια λαικά και ελαφρολαϊκά. Τα ηχεία που έχω είναι FBT MAXX-5A αυτοενισχυόμενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια χαρα φιλε.

εγω εχω την soundcraft 8 efx στο δικο μου home studio με 3 synthia απανω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.πιστευω οτι η soundcraft στις κονσολες ειναι πολυ δυνατο χαρτι και εχουν τα fx της Lexicon.

τωρα η yamaha MG16CX εχει και compressora και 4 καναλια παρα πανω.αν την εχει καποιος ας μας πει αν ειναι καλη και η yamaha.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου