Προς το περιεχόμενο

Χρατς-χρουτς και μούγκα ο Laney μου (VC15-110)


maurogato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπέρα!

 

Έχω έναν λαμπάτο Laney VC15-110

http://www.thomann.de/gr/laney_vc15110.htm

 

Δυστυχώς εδώ και ένα μήνα περίπου μου κάνει παράσιτα και αυξομειώνεται από μόνη της η ένταση στα πλαίσια του χράτσα-χρούτσα που κάνει (γενικά όσο και να το δυναμώσω η ένταση του ήχου κυμαίνεται από μηδενική σε ελάχιστη).

Έχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια και διαφορετικές κιθάρες. Το πρόβλημα είναι στον ενισχυτή γιατί το κάνει ακόμη κι αν αλλάξω κιθάρα και καλώδιο. Υπάρχει περίπτωση να θέλει απλά άλλαγμα κάποια λάμπα; πως μπορώ να το καταλάβω αν είναι απλά η λάμπα; οι 2 τελικές λάμπες που βλέπω (οι τρεις της προενίσχυσης, αν δείτε και τις φωτογραφίες της πλάτης του ενισχυτή στο λινκ του Τόμαν είναι καλυμμένες) είναι μια χαρά κόκκινες όταν τον ανάβω. Τον έχω περίπου 2μιση-3 χρόνια αλλά δεν παίζω 8 ώρες τη μέρα.. Παίζω πολύ λιγότερο.

 

Υπάρχει περίπτωση να είναι από κανένα κοπάνημα (που θα έγινε όταν δεν κοιτούσα.. Σίγουρα όχι από εμένα);

 

Αν χρειάζεται "διάγνωση" από ειδικό που προτείνετε να τον πάω; Το θέμα είναι ότι φοβάμαι το κόστος αν τον πάω κάπου και μου ξεφουρνίσουν ότι έχει κάποιο πρόβλημα που μπορεί και να μην είναι αλήθεια, οπότε θέλω να ενημερωθώ όσο μπορώ πρώτα..

 

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας τη μοιραστεί μαζί μου..

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου