Προς το περιεχόμενο

Κλεινεις το volume και δεν κλεινει τελείως ο ηχος της κιθα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tι γίνεται οταν κλέινεις το volume και δεν κλεινει τελείως ο ηχος της κιθαρας,?

 

Απλά χαμηλώνει λίγο, η κιθάρα ειναι squier bullet strat..Δοκιμασα και ολες τις πιθανες θεσεις στις κολησεις πάνω στο ποτενσιομετρο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο νομιζω εγινε, απλα ειχα την εντυπωση οτι δεν χαλανε τοσο ευκολα..μηπως ξερει κανεις που μπορεις να βρεις την συνδεσμολογια απο fender και squier στο νετ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω το ιδιο θεμα με jimmy page wiring σε lespaul....με επιλεγμενο τον bridge κλεινω τελειως το vol του bridge αλλα αν δεν κλεισω και του neck ακουγεται ακομα αλλα πολυ χαμηλα. Θεωρώ οτι ειναι μειονέκτημα του wiring αλλα καλο θα ειναι να το επιβεβαιωσει καποιος μηπως δεν εχω κανει κατι σωστα....

jp_style.pdf

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου συνέβη με την Godin Freeway μου όταν άλλαξα ποτενσιόμετρο vol με τα χεράκια μου.

Το κουφό είναι ότι στη διάρκεια μιας πρόβας διορθώθηκε μόνο του.

Τελικά το έλυσα κουνώντας λίγο αριστερά-δεξιά το ποτενσιόμετρο και σταθεροποιώντας το στη θέση του όταν είδα ότι δεν έκανε το πρόβλημα (εν προκειμένω κατά λάθος το pot που είχα παραγγείλει είχε πιο χοντρό λαιμό από την τρύπα της κιθάρας και δεν το βίδωσα αλλά το έχω κολλήσει-στριμώξει με υλικό τύπου blue tag από μέσα). Για να σου πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να καταλάβω τι έφταιγε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρχαν επαφές που δεν είχαν κολληθεί. Επίσης το pot γύρναγε κανονικά όλη τη διαδρομή του.

Υποψιάζομαι ότι κάτι εσωτερικά στο pot μπορεί να είχε πειραχθεί από τους χειρισμούς μου (π.χ. να είχα ζουλήξει την κάτω επιφάνειά του προσπαθώντας να το σταθεροποιήσω) αλλά ίσως λέω και ανοησίες.

Ιντονέησον ημάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου