Lampiris Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Ε Γ Ι Ν Ε.... Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι η κιθάρα τελείωσε και παίζει μια χαρά. Θέλει βέβαια κάτι ψιλορυθμίσεις αλλά το θέμα είναι ότι ΠΑΙΖΕΙ και έχει και πολύ καλό ΗΧΟ.Δεν το φανταζόμουνα αλλά οι μαγνήτες της αποδείχτηκαν πολύ εντάξει. Ούτε βόμβους ούτε φυσήματα αλλά ήχος Clean... Βέβαια αργότερα της αξίξουν άλλα κλειδιά και άλλη γέφυρα.Ότι πληρώνεις παίρνεις. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες ακόμα απο το εγχείρημά μου και συνιστώ ανεπιφύλακτα σ' όποιον δεν έχει να διαθέσει πολλά για μιά κιθάρα να το προσπαθήσει. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα για το όλο εγχείρημα. Μου κάνει εντύπωση η καλή δουλειά που έχεις κάνει στο κόψιμο του headstock και το βάψιμο.ΜΠΡΑΒΟ :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Mπράβο, μπράβο! Το βάψιμο φαίνεται "εργοστασιακό"! 8O 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Πολύ καλό αποτέλεσμα, το δε σώμα είναι σαν να αγοράστηκε βαμμένο...Μπράβο! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Εύγε, Καλόπαιχτη! Θα ακολουθήσω πολύ σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια!!! Τέλειο αποτέλεσμα (εμφανησιακά τουλάχιστον). P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Επειδή μιλάμε για κιθάρα τι να την κάνεις την εμφάνιση όταν η κιθάρα δεν παίζει ακούστε την για να έχετε και εσείς άποψη. Υπ' όψιν η κιθάρα θέλει σετάρισμα εγώ έκανα κάτι ψιλορυθμίσεις άν και δεν είμαι και ο πιό ειδικός γι αυτό, αλλά υπάρχει ο φίλος που θα το αναλάβει. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Lampiris/demo1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
XaMeNoS Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Πολυ καλη δουλεια...Ωραια εμφανιση και ο ηχος καλος μου φαινετε αν και δεν ξερω και πολλα απο ηλεκτρικες... :oops: XaMeNoS τα παιρνει ολα ! 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Φίλε Lampiris θέλω σε παρακαλώ να μου πεις τα βηματά σου στο βάψιμο. Τι ακριβώς έκανες; Επίσης μπορώ να μην βάψω το σώμα και να το αφήσω μόνο με το βερνίκι ; Κάπως έτσι δηλαδη: http://www.thomann.de/gr/fender_lite_ash_stratocaster_mn_nt.htm Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά και άλλα χίλια μπράβο για την κιθάρα σου! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι ακούγεται το ίδιο καλά όσο και όπως φαίνεται. Κλασσικός ήχος στρατ. Πολύ καλός , ειδικά για τα λεφτά της. Υποθέτω ότι η εγγραφή έγινε απ΄ευθείας και οχι με μικρόφωνο όποτε και η λίγη "χαλαρώτητα" και οι τονισμένες ψηλές θα διορθωθούν μέσω ενός ενισχυτή. Και με ένα set up θα καθαρίσουν και τα ψιλοτριξίματα των κάτω χορδών ειδικά της SI. Ευγε και πάλι!! P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση