Προς το περιεχόμενο

Αγορά midi controller


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την σεβαστή κοινότητα των πληκτράδων! Θα ήθελα άλλη μία φορά τα φώτα σας και τη συμβουλή των πιο έμπειρων χρηστών ξεκινώντας με την απαραίτητη εισαγωγή :)..

Είμαι λάτρης των hardware synths και δη των αναλογικών όπως πολλοί εδώ μέσα. βέβαια είναι καιρός να συμβαδίσω με την εποχή και ξεκινώντας να χώνομαι με το pure data άρχισα να βλέπω ότι έχω μείνει πολύ πίσω και μπορώ να κάνω παπάδες χωρίς να δώσω μία περιουσία. Οπότε αυτό που ψάχνω είναι ένα midi controller 88άρι με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα και για studio ανάγκες αλλά και για live performance. Το μάτι μου έπεσε στα m-audio oxygen 88 και akai mpk 88. Θα εκτιμούσα πολύ τη συμβουλή σας και άλλες προτάσεις που δεν έχω πάρει χαμπάρι.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πίξε μια ματιά σε αυτά,

http://www.fatar.com/studiologic/pages/intro_cat.htm

 

πολύ καλής ποιότητας, σε συνεργασία με τη FATAR.

 

Καλό απόγευμα,

Γιάννης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από μία γρήγορη ματιά είδα ότι όντως πρέπει να είναι πολύ ποιοτικά και μου έκανε πιο πολύ το Studiologic VMK-188 Plus. Το μόνο κακό που βρήκα εκ πρώτης όψεως είναι ότι το vmk δεν σπλιτάρεται...για τα άλλα δύο έχεις άποψη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως για το AKAI εχω δει στο νετ καποια προβληματα,ενα παιδι μου εχει επιβεβαιωσει πως τα mpc pads δεν ειναι σαν του mpc παρολο που τα κατασκευαζει η ιδια εταιρια. Ποιοτητα κατασκευης γενικα χαμηλοτερη των προσδοκιων ενος χρηστη που απαιτει ποιοτητα ΑΚΑΙ. Ψαξε λιγο στο νετ,λογικα θα βρεις προβληματα σχετικα με κολληματα λειτουργικου,δεν θυμαμαι ακριβως.Για το key action δεν εχω δει κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου