Προς το περιεχόμενο

Eric Johnson 2012 interview


ndnikola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο απίστευτος Eric θα είναι πάντα εκτός της (ανούσιας) συζήτησης περί ξύλων. Άλλωστε τι να του πουν και τα ξύλα, αυτό έλειπε, εδώ παίζει ρόλο στον ήχο για τον παιχταρά αυτόν το αν η... μπαταρία είναι αλκααλική, το αν το καπάκι από το cavity έχει αφαιρεθεί, το αν βιδώσαμε τις βίδες την κάθε μια στη θέση της, ποιο ακριβώς ελατήριο από τα πέντε πρέπει να βγάλουμε, και με τι φορά θα συνδέσουμε... το καλώδιο και τέτοια ;D Δεν παλεύεται το παλικάρι  ;D , δεν παλεύεται με τίποτα, ένας είναι ο Eric, we love him!

 

 

Ωραία συνέντευξη btw, πολύ ζουμί, thanks! :D

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

It's not too unusual for genius to be accompanied by a touch of paranoia, and sometimes that paranoia consumes their life.....

 

Απο ενα βιβλίο ψυχολογίας που ειχα αγορασει παλαια στις ΗΠΑ (οταν ημουν μεγαλοφυής και παρανοϊκος ..μετα γυρισα στην Ελλαδα και εξ αναγκης ενσωματωθηκα στην γενικη μετριοτητα..οποτε με μπολικες δοσεις φραπε και κεφτεδων θεραπευτηκα και απο τα δυο και εκτοτε ειμαι καλα,ουτε μαόνι καλομ για μεταλ ακουω ,ούτε κσυλα,ουτε μπαταρίες...αλλα ουτε και.....ΦΩΝΕΣ... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτά τα δυσθεώρητα μουσικά επίπεδα, δέχομαι οποιαδήποτε "παραξενιά" περί ήχου, όσο κι αν σε εμένα μπορεί να ακούγεται υπερβολή.

 

Π.χ. στο σημείο που μιλάει για την απόλυτη γεωμετρική συμμετρία, για την πολικότητα των υλικών και πώς όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν τον ήχο και του είναι αντιληπτό, προσωπικά ένιωσα μια ειρωνική διάθεση. Αλλά χέστηκε η φοράς στο αλώνιον για τη δική μου διάθεση, εδώ μιλάει ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή κιθαρίστες στον κόσμο. Μπορεί να του κάνει διαφορά και η ράτσα της μύγας που πετάει 50 μέτρα παραπέρα, την ώρα που παίζει. Απολύτως δεκτόν.

 

Πέραν των του ήχου, κράτησα αυτό που λέει περί του διακόπτη που "κλείνει" το Εγώ την ώρα της ερμηνείας, σημείο που θεωρώ και το πιο ουσιαστικό της όλης συνέντευξης.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου