Προς το περιεχόμενο

Boss me 70 ηχογράφηση


respecttheo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας συμφορουμίτες και χρόνια πολλά!

 

Ξεκινώ με το βασικότατο..ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ...Δεν έχω ξαναδοκιμάσει μια ηχογράφηση μόνο μια φορά σε σπίτι γνωστού μου είπε πάρε την κιθάρα παίξε οτι θες και θα σε ηχογραφήσω.Σχετικά πρόσφατα αγόρασα την boss me 70(παρεπιπτόντως φοβερό εργαλείο)και θα ήθελα να ξέρω έαν με έναν σταθερό υπολογιστή,την boss me 70 μια κιθάρα και καλώδια για να την συνδέσω όπως λέει ο φίλος στο How to connect the Boss me-70 to a computer μπορώ να ηχοφραφήσω αξιοπρεπώς(δε ψάχνω κάτι το φοβερό).Να σημειώσω ότι τα ηχεία μου είναι οτι να ναι (κατι logitech) και ότι δεν έχω εξωτερική κάρτα ήχου που απο οτι διάβασα χρειάζεται.Αυτό που ζητώ προς το παρόν είναι ηχογράφηση μόνο μιας κιθάρας.Χρείαζομαι κάρτα ήχου γι'αυτό που θέλω?

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που λεεί και στο βιντέο μπορείς να το κανεις αλλα θα εχεις μαλλον καθυστερηση στον ηχο και οχι ιδιαιτερα καλη ποιοτητα. Με μια εξωτερικη καρτα ηχου θα εχεις μικροτερη καθυστερηση και καλυτερη ποιοτητα. Αν απλος θες να πειραματιστεις αρχικα και με το καλωδιο κανεις τι δουλεια σου, που ετσι κ αλλιως δεν ειναι ακριβο οποτε αν δεν εισαι ικανοποιημενος περνεις αργοτερα καρτα ηχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου