Προς το περιεχόμενο

Cos_dr - "Ghosts in the Machine"


cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα κομμάτι που είχα γράψει το 2004 με 2005 χρησιμοποιώντας τα εξής vst

 

stylus rmx

atmosphere

sampletank

korg triton le

psr 550 (το μπάσο χαχα μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτι αλλο θέλω τοτε θυμάμαι και μου έκατσε να βγάλω ενα preset του psr με delay και βαθος, για μπασο)

 

το εγραψα στο sonar 4

με χρήση μιας audigy 2 zs platinum pro

 

επισης το είχα περάσει δοκιμάζοντας τότε το t-racks για mastering plug in και μου άρεσε αυτό που έβγαλε.

 

Θα ήθελα πολύ να είχα κρατήσει το project του sonar αλλα χαθηκε απο αλεπάλληλα format για να το δουλευα ακομα, οτι έμεινε είναι η μίξη αυτή σε wave που δεν νομίζω να είναι άσχημη για το μυαλό μου τότε

 

Μου τη βάρεσε σήμερα, εφαγα 4 ώρες για να φτιάξω το video clip στο οποίο και πρωταγωνιστώ, οσοι με ξέρουν απο το noiz δεν θα με παρεξηγήσουν γιατι ξέρουν οτι είμαι θεόμουρλος και ψυχοπαθής και κάνω τέτοια πράγματα, για όσους δεν με ξέρουν σας διαβεβαιώ οτι αμα πάρω τα φάρμακά μου είμαι ακίνδυνος χαχαχαχ ουχαχαχαχ

 

Στην περιγραφή του youtube θα δείτε οτι υπάρχει νόημα για το clip, αν διαβάσετε το plot στο τέλος, αλλά και για το τραγούδι και φυσικά το αφιερώνω σας αρέσει δεν σας αρέσει σε όλους εσάς τους καλούς μου φίλους και συναδέλφους συμπορευόμενους  στο noiz.

 

σχολια ακόμα και απαξιωτικά, που με εξευτελίζουν ως ανθρωπο θα με συγκινήσουν ιδιαίτερα, τα απαξιωτικά θα με εξιτάρουν περισσότερο γιατι ως καλλιτεχνης μου αρέσει να απαξιώνομαι αλλα και να αυταρέσκομαι και να βερμπαλίζω.

 

Εnjoy -  ;D

 

Cos_dr - Ghosts in the machine

 

 

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 4 χρόνια αποχής από το noiz (όσοι θυμούνται τούς λόγους,καταλαβαίνουν...) "αναγκάζομαι" να ποστάρω σήμερα για ακόμη 1 τελευταία "επετειακή" φορά.

 

Για 2 άτομα θα μπορούσα να ξαναγράψω σε αυτό site. Για τον υπέρτατο ANTOUAN_Z και για τον ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ COS_DR(Τελικά τα υπερφυσικά όντα έχουν "κάτω παύλα στο nicname τους... ???).

Ο antouan_z δεν ξαναμπήκε ποτέ σ'αυτό το forum(κάποιο λόγο θα είχε και αυτός...) αλλά ο Άνθρωπος Με Την Μοναδική Λάμψη(όχι του Φώσκολου) επέστρεψε...

 

Σάν ένα από τα παλιά μέλη αυτού του forum, τότε που είμαστε λιγότεροι(και χειρότεροι... ::)) συγκινήθηκα και είπα να σπάσω την σιωπή μου για τελευταία φορά !!!

 

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΜΠΑΤΜΑΝ, ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ).

 

Φίλε Κώστα, γιατρέ μου, το βίντεο και το κομμάτι έχουν κάτι απο την μοναδική σου λάμψη. Κάτι που τα κάνει μοναδικά και υπέροχα και τίποτα άλλο δεν μπορεί να συγκριθεί με την μεγαλοσύνη τους. Προσκυνώ ταπεινά και εννοείται ότι πληρώνω όσα όσα για να αποκτήσω ολόκληρο το album.

 

Επιστρέφω στήν τρύπα μου...ίσως στην επόμενη ολυμπιάδα τα ξαναπούμε...εκτός εάν ποστάρει ο Αntouan_z.... ;)

 

 

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cos_Dr- Ghosts in the Machine

 

σε κινηματογραφικη εκδοση

 

ευχαριστώ underground και όλους οσους το είδαν.

Οτι φτιάχνω. το φτιαχνω με αγάπη.

 

Γιατι μου λείπει η αγάπη. :-(

 

 

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρα πολύ ωραίο  :). Το μόνο που μου έλειπε ίσως ήταν μια πιο έντονη μελωδική γραμμή ίσως και πιάνου.  :) κατα τα άλλα άνετα το άκουγα με ευχαρίστηση  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου