Προς το περιεχόμενο

Καθάρισμα ταστιέρας σε κιθάρα με Floyd Rose ( #συντήρηση κιθ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρες σε όλους!

 

Ανοίγω καινούργιο θέμα (admins μην βαράτε) γιατί κατά καιρούς έχω δει διάφορες συζητήσεις για τον καθαρισμό της ταστιέρας αλλά κανένα συγκεκριμένο για κιθάρες με Floyd Rose.

 

Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση είναι η εξής : για να καθαρίσεις καλά την ταστιέρα (τρίψιμο τάστα, λεομονόλαδο κτλ) πρέπει να βγάλεις τις χορδές. Αν όμως βγάλεις τις χορδές δεν επηρεάζεται το μπράτσο και το setup του Floyd Rose; Έχω δει κάτι τεχνικές που βάζεις κάτω από το rose κάτι για να το κρατάει σταθερό (πιστωτικές, πετσέτες, μέχρι και καπάκια αναψυκτικών έχω δει  :o ), αλλά και πάλι το μπράτσο ; 'Η αν είναι για λίγη ώρα δεν πειράζει;

 

ΥΓ. καλό το mojo, vibe, dirt effect κτλ αλλά αλλά δεν μπορώ να βλέπω (πολύ) βρόμικη ταστιέρα..νιωθω οτι δεν σέβομαι το όργανο!

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω την εντυπωση πως αμα βγαλεις τις χορδες περασεις ενα λαδακι την ταστιερα και μετα βαλεις το ιδιο μεγεθος σε χορδες θα εισαι μια χαρα..αυτο το κατι που βαζουν ειναι για να διευκολυνει να περαστουν οι χορδες και να κραταει την ενταση .αν δεν πειραξεις τα ελατηρια το truss rod η βαλεις αλλες χορδες δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου