Προς το περιεχόμενο

Αλλο ένα θέμα για λαμπάτο


blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα σου προτεινα τονlaney-vc15 που εχω εγω, αλλα ειναι λιγακι χαμηλος σε εντασεις. τα καθαρα του(μονο αυτα χρησιμοποιω) ειναι απιστευτα κατα την γνωμη μου, και εχουν μια ψευτοVOX(η τουλαχιστον ετσι εκτιμω γιατι VOX εχω δει μονο απο φωτογραφιες...) χροια. ΟΜΩΣ, ιδιαιετερα στο low output που συνηθιζω να παιζω ειναι ΨΟΦΙΜΙ.σκεψου οτι με την καινουρια μου tele που γενικα ειναι πιο low output ρυθμισμενη πρεπει να εχω το volume γυρω στο 7 για μια νορμαλ ενταση σπιτιου.επισης γενικα ειναι αρκετα μπασσος, αν και βεβαια υπαρχει το knob bass για να κοψεις αν δεν σου αρεσει..τα βρωμικα του δεν τα εχω χρησιμοποιησει εκτενως για να εχω αποψη. για σπιτι βεβαια ειναι ιδανικος.

 

τελος κανει γυρω στα 450 με μεταφορικα απο γνωστο γερμανικο μαγαζι.

 

ΒΕΒΑΙΑ, ακουγοντας τους fender pro junior των superfunk και Jam(και οι δυο ειναι αρκετα custom βεβαια) ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ. αν θες κλασσικο Fender ηχο(γιατι να μην θες αλλωστε..) με απιστευτα καθαρα και απλετες εντασεις, παρ τον χωρις δευτερη σκεψη ;) απο τοτε που ακουσα αυτους τους 2 τους βλεπω στον υπνο μου :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

έριξα μια ματιά στο ebay και βρήκα :

 

http://cgi.ebay.com/Fender-Pro-Junior-Tweed_W0QQitemZ110031959585QQihZ001QQcategoryZ38074QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/FENDER-TWEED-PRO-JUNIOR-AMPLIFIER_W0QQitemZ280027472658QQihZ018QQcategoryZ38074QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

 

αν δεχθούν να το στείλουν Ελλάδα χτύπα τον ! Δεν θα το μετανιώσεις !

www.intravenus.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕν θελω να μετατρεψω το thread του παιδιου σε κουβεντα' date=' αλλα οδευω προς την παρανοια εδω...

 

Δηλαδη ο φιλος σου επαιξε στο Λυκαβηττο χωρις PA με τον Pro jr.??????

Μ'εχεις μπερδεψει ρε superfunk. :cry:[/quote']

 

οχι και στο Λυκαβητο.. :lol: αλλα σε οποιοδηποτε μικρο Αθηναϊκο κλαμπακι βγαινεις μια χαρα.... :wink: στο προβαδικο δεν χρειαζεσαι ΡΑ γιατι ο ενισχυτης ειναι πολυ δυνατος..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου προτεινα τονlaney-vc15 που εχω εγω' date=' αλλα ειναι λιγακι χαμηλος σε εντασεις. τα καθαρα του(μονο αυτα χρησιμοποιω) ειναι απιστευτα κατα την γνωμη μου, και εχουν μια ψευτοVOX(η τουλαχιστον ετσι εκτιμω γιατι VOX εχω δει μονο απο φωτογραφιες...) χροια. ΟΜΩΣ, ιδιαιετερα στο low output που συνηθιζω να παιζω ειναι ΨΟΦΙΜΙ.σκεψου οτι με την καινουρια μου tele που γενικα ειναι πιο low output ρυθμισμενη πρεπει να εχω το volume γυρω στο 7 για μια νορμαλ ενταση σπιτιου.επισης γενικα ειναι αρκετα μπασσος, αν και βεβαια υπαρχει το knob bass για να κοψεις αν δεν σου αρεσει..τα βρωμικα του δεν τα εχω χρησιμοποιησει εκτενως για να εχω αποψη. για σπιτι βεβαια ειναι ιδανικος.

 

τελος κανει γυρω στα 450 με μεταφορικα απο γνωστο γερμανικο μαγαζι.

[/quote']

 

Μάλλον η τελε χρειάζεται κομπρεσσέρ...Αλήθεια, τη συνδέεις στο low input; Στο hi input θα έπρεπε...

 

 

Εγώ χρησιμοποιώ τον VC-15 με κιθάρα με humbuckers και πάνω απ' το 3 στο volume δεν ανεβαίνω στο σπίτι.

 

Βέβαια δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να κρίνω τα καθαρά, καθώς η αγαπημένη μου ρύθμιση είναι το βρώμικο κανάλι με λιιιγο gain. 8)

 

 

Φαντάζομαι πως ο pro junior είναι πιο κλασσική-καθαρή λύση.

 

Εγώ πάντως θα κοιτούσα και τους μη-λαμπάτους μεν, θαυματουργούς δε Tech 21.

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ξερετε κατι?αφου ο pro junior εχει μικρη σχετικα διαφορα τιμης απο τον hrd και σχεδον αμελητεα διαφορα απο τον peavey classic 30.γιατι δεν τους εχετε προτεινει μεχρι τωρα?

σκεφτομαι και εγω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου .εναν ενισχυτη προβας-practise-μικρων live εως 50 ατομων...τι λετε?

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον η τελε χρειάζεται κομπρεσσέρ...Αλήθεια, τη συνδέεις στο low input; Στο hi input θα έπρεπε...

 

δεν υπαρχει "πρεπει" σχετικα με το high/ low output. ειναι καθαρα θεμα ηχητικου γουστου. παντα παιζω στο low output, με το bright κλειστο και το tone απο 2 ως 6 το πολυ.

ισως υπερεβαλλα με σχετικα με το volume, αλλα για μια νορμαλ ενταση σπιτιου, πρεπει να ειμαι τουλαχιστον στο 5.και φυσικα αναφερομαι σε πεντακαθαρο ηχο χωρις gain.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια αλλη λυση ειναι αν ο φιλος μας εχει κομπιουτερ , να ''χτυπησει'' ενα guitar rig αντι για ενισχυτακο, οποτε και θα πειραματιστει,και θα εζει κορυφαιο ηχο,και θα εχει οικονομια χωρου,και θα ειναι στα ιδια η και λιγοτερα ισως χρηματα,και επισης οταν ερθει η ωρα να παρει τον (λαμπατο)ενισχυτη του, να ξερει παριπου που να κινηθει απο μονος του.

 

 

(πολλα λεω για αρχη , αλλα μου μπηκε η ιδεα στα Live μου να εχω μονο το strat-laptop -guitar rig -p.a. setup αντι για τον boogie...σορρυ για το off-topic και μην βαρατε...)

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια αλλη λυση ειναι αν ο φιλος μας εχει κομπιουτερ ' date=' να ''χτυπησει'' ενα guitar rig αντι για ενισχυτακο, οποτε και θα πειραματιστει,και θα εζει κορυφαιο ηχο,και θα εχει οικονομια χωρου,και θα ειναι στα ιδια η και λιγοτερα ισως χρηματα,και επισης οταν ερθει η ωρα να παρει τον (λαμπατο)ενισχυτη του, να ξερει παριπου που να κινηθει απο μονος του.

[/quote']

 

out of question :roll:

To οτι δεν ξέρω τις ιδιοτητες του καθε ενισχυτή χωριστά δεν σημαίνει οτι δεν ξέρω τι θέλω.Απλά ρωτάω αν αυτά τα προϊόντα που κοιτάω ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλω από τον ήχο μου :wink:

 

@mechmeg:Είχα σκεφτεί και τον vc15...

 

Προς το παρόν κοιτάω μήπως κάτσει κανένας Tweed pro junior από ebay...θα επιστρέψω με νεότερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου