Προς το περιεχόμενο

Επισκευή σε πιατίνι?!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα αβέντις ziltjian crash πιάτο στο οποίο έχει δημιουργηθεί crack hole. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά ειναι τριγύρω 3-4 ρογμές μικρές. Υπάρχει κάποιος τεχνήτης ο οποίος θα μπορούσε να μου κάνει το πιάτο σαν καινούριο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην τρύπα εννοείς είναι τα ραγίσματα;

 

Δεν χρειάζεσαι κάποιον ειδικό, αν οι ρωγμές είναι πολύ κοντές (2-3mm) τότε μπορείς (εσύ ή κάποιος που μπορεί να χειριστεί ένα τρυπάνι) να μεγεθύνεις την διάμετρο της οπής τόσο ώστε να εξαφανιστούν. Πρόσεχε μόνο μην μεγαλώσει τόσο ώστε να μη κάθεται στη βάση το πιάτο μετά.

 

Εάν είναι μεγαλύτερες και φοβάσαι μην επεκταθεί το ράγισμα, με ένα μεγεθυντικό φακό θα ψάξεις να βρεις που τελειώνει η ρωγμή και θα τρυπήσεις εκεί μια πολυυύ μικρή τρύπα, η οποία θα σταματήσει την πορεία της.

 

     

‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’

 

-Elvin Jones

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που λεει ο afterhours κανε η αν φοβασαι ανεβασε καμια φωτογραφια μηπως και σου πουμε ακριβως .Παντως γενικα αν ενα πιατο εχει σκασιματα στην τρυπα που μπαινει στην βαση -και ειναι και crash - τοτε ειναι αρκετα δυσκολο να το σωσεις αλλα ποτε δεν ξερεις .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ορίστε η εικόνα με το crack hole. Έχει γύρω στα 7-8 μικρά-μεγάλα cracks. Μερικά ίσα που φαίνονται και φυσικά δε φαίνονται στην κάμερα. Το μεγαλύτερο είναι 3,5 mm.

ola.jpg.2365dcaefdc2df4b8863ba1fee400618.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου 2 ειναι οι λυσεις α) το κοβεις σε μαστορα με ακριβεια ωστε να μην γινει υπερβολικα μεγαλη η τρυπα και δεν στεκεται καλα στην βαση αν και γιααυτο υπαρχει λυση.

β) του κανεις μια πατεντα δικια μου που δεν την εχω εφαρμοσει ακομα γιατι δεν χρειαστηκε.Απλα θελει να το ψαξεις λιγο σε μαστορα που φτιαχνει ΧΑΛΚΩΜΑΤΑ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ -ΘΗΣΕΙΟ ΜΕΡΙΑ ) η ΠΑΤΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !!!Οταν μπορεις στειλε μου πμ να συννενοηθουμε.Καλημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου