Προς το περιεχόμενο

ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ LACE SENSOR DUALY RED


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας σύντροφοι, μου παρουσιάστηκε το εξής προβλημα: Έχω μια Fender tele plus deluxe Usa,η οποία φοράει ενα διπλό μαγνήτη lace sensor red στη γέφυρα και μονό μπλε lace sensor στο neck.

Λοιπόν: όταν κάνω το διαχωρισμό από διπλό σε μονο με το διακοπτάκι on/on/on που έχει, ο μαγνήτης μειώνει ενταση κατά πολύ, όταν βάζω να παίξουν και οι δύο παιζει κανονικά, όπως επίσης και άλλος μονός μαγνήτης, αν βάλω τον τριθέσιο επιλογέα στη μεσαία θέση (που παίζουν neck και bridge μαζί) και ξανασπλιτάρω στον συγκεκριμένο μαγνήτη με το σουϊτσάκι, μειώνεται η ενταση και του μαγνήτη στο neck και του bridge, πράγμα που νομίζω σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα ο μαγνήτης. Να συμπληρώσω ότι σε όλες τις άλλες επιλογές που έχει το σουϊτσ παιζει κανονικά δλδ, οι δύο μαζί ή ο άλλος ο μονός απο τον hum κλπ.

 

Άλλαξα το mini switch (πάνε τζάμπα το 11 ευρώ) πάλι πρόβλημα, μετρησα τους μαγνήτες με πολύμετρο (δεν έχω πολλές γνώσεις) αλλά έδειξαν όλοι γύρω στα 13 και κατι k.

 

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει,... υπαρχει κάποιο πρόβλημα στο κύκλωμα είναι τελικά ο μαγνήτης καποιο πυκνωτάκι?...

 

Όποιος μπορεί να βοηθήσει με καμιά ιδέα τι να κάνω που να ψάξω.. ας τη ρίξει.

 

Ευχαριστώ παίδες

 

dually_black_red_red.jpg.5b7906daab7dbe0f82e36827d0c8a86b.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι ο μαγνητης και η κιθαρα σου,οταν σπλιταρεις εναν διπλο μαγνητη παντα η εξοδος του  μαγνητη πεφτει,για αυτο αλλωστε και τον σπλιταρεις...για να εχεις πιο καθαρο ηχο.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου