Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ CUBASE


spyraras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ανοίγω το KONTAKT και βαζω 2 session strings ενα organ και μετά ενα brass απο τα session brass, αν προσθέσω αλλο ένα όργανο ξαφνικά το σύστημα λαγκάρει και παθαίνει errors. Τα μηνύματα που βγάζει έχουν να κανουν με την Ram η ραμ που χρησιμοποιει το cubase τη στιγμη εκεινη είναι γυρω στο 1.6 ενώ το pc μου έχει 4 giga κλείνω chrome skype τα παντα τα ίδια τι να κάνω εκτός από το να αγοράσω πλακέτες υπ'αρχει άλλη οδός?????????  ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

 

Το πρόβλημα έχει να κάνει με το λειτουργικό σου.

Υποθέτω από τα συμπτώματα ότι είναι 32bit...

Αυτό πάει να πει ότι οι παρόλο που τα windows βλέπουν μέχρι και 4GB η κάθε εφαρμογή μπορεί να δεσμεύσει μόνο μέχρι ~1,5GB.

 

Ακόμα και να βάλεις παραπάνω μνήμη αρχικά δεν θα την δουν τα windows και επίσης πάλι οι εφαρμογές μόνο 1,5GB θα μπορούν να δεσμεύσουν.

 

Η μόνη λύση για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις παραπάνω μνήμη είναι να βάλεις 64bit windows. Σε αυτή την περίπτωση οι 64bit εφαρμογές δεν θα έχουν κανένα περιορισμό και ακόμα και οι 32bit θα μπορούν να δεσμεύσουν μέχρι ~4GB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου