Προς το περιεχόμενο

Νικόλας Τσιλογιάννης: Idols, Μπουρμπούλια και αυτοσχεδια


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολυ ενδιαφερουσα η Συνεντευξη του Νικου Τσιλογιαννη !!!Ο Νικος ηταν απο τους ντραμμερ που μου εκανε ''κλικ'' με το παιξιμο του στους δισκους του Σαββοπουλου δεν θα πω υπερβολη πως αυτο το παιξιμο-groove που εβγαζε εκεινη την εποχη ηταν κατι το πρωτοφανες για την Ελληνικη ροκ σκηνη.Ευτυχως γιαυτον που εφυγε Ολλανδια και βρηκε το δρομο του εκει .Ναναι καλα παντα.

Στο club ΡΟΝΤΕΟ στα Στειρα Ευβοιας ειχαμε παιξει και εμεις 2-3 Σαββατοκυριακα (ενα τριο που ειχαμε φτιαξει τοτε με τους φιλους ( εν ενεργεια μουσικους ακομη) Γιωργο Ματθαιακακη κιθαρα &Αντωνη Καραβανα μπασσο -τραγουδι (μελος του γνωστου εκεινη την εποχη γκρουπ Απολογητες )

Η δουλεια κλειστηκε απο εμενα &τον Γιωργο που αφραγκοι οντες περπατησαμε απο τον Υμηττο  μεχρι το Ροντεο μεσημεριατικα να δουμε τον Κο Παυλο Ζερβα και να συζητησουμε .Ολα εγιναν με συνοπτικες διαδικασιες (ο Ανθρωπος ηταν απιθανος τυπος -ΚΥΡΙΟΣ με ολη την σημασια της λεξεως ) Εμεις θα παιζαμε support στο γκρουπ του Συνθετη Γιαννη Μαρκοπουλου (με Γιαννη Ρενιερη στα ντραμς,Λακη Χαλκια ,Λιζεττα Νικολαου ,ενα τρελλο μπουζουκση κλπ) :)

Περασαμε υπεροχα ηταν σαν να εκανες μαθημα διασκεδαζοντας (εκει γνωρισα τον Γιαννη Τον Ρενιερη και εκανα μαθηματα αργοτερα μαζι του )  :o

Απο τους αλλους Μουσικους που ανεφερε ο Τσιλογιαννης συνεργαστηκαμε παλι μετο Γιωργο Ματθαιακακη στην Κιθαρα ο αδερφος του ο Αρης στο μπασο, τυμπανα εγω και ο πραγματικα Μεγαλος μουσικος Αρης Τασουλης πληκτρα στην πρωτη μας επαγγελματικη δουλεια που κρατησε τρια χρονια ξεκινωντας απο το Οn the rocks στην Βαρκιζα !!

Δυστυχως ο Αρης Τασουλης δεν ειναι πια κοντα μας εφυγε πριν απο λιγα χρονια απο την επαρατο

Ο Αρης Τασουλης εκτος απο τα Μπουρμπουλια ,επαιξε με την Μαριζα Κωχ ,εφτιαξε τους Ακριτες (Λογαριδης -Τσουπακης) και εγραφε την Μουσικη για τις Θεατρικες παραστασεις της γυναικας του Μαριας Ξενουδακη !!Αυτα τα ολιγα αναμνησεις ,αναμνησεις αναμνησεις!!! :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου