Προς το περιεχόμενο

SP Guitars οπως λεμε handmade!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

να μια χειροποιητη απο απω ανατολη....παραγγελια...

δεν φτιαχνει πλεον ο τυπος , δεν ξερω γιατι .

με split στους μαγνητες και αλλα καλα.

αααα και στη μιση τιμη  ;)

;D

 

Αρκετή ζημιά μας έχει κάνει η συγκεκριμένη, παρακαλώ να μην ξανανέβει φωτογραφία της ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και αφορμη σου έδωσε η δικιά μου επιτομή της βλακειας 8) αν μένεις Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να κάνεις ένα τεστντράιβ ;) να σου λυθούν οι απορίες...ενημερωτικά την είχα πληρώσει πολύ ακριβά πίσω στο μακρινό 98 και σαφώς στα λεφτά αυτά μπορούσα να είχα αγοράσει Gibson όπως μου ελςγαν Όλοι εκτός από το χέρι μου και τα αυτιά μου...το ότι την έχω τόσα χρόνια, της έχω αλλάξει τα ταστα και ακόμα δεν έχω βρει Gibson studio καλύτερη από το επιφωνακι, λέει πολλά. Βέβαια έχω αλλάξει μαγνήτες(jb/jazz) και έχω κάνει τα απαραίτητα σπλιταρισματα....

 

Τώρα αν μιλάμε για custom οκ..πάω πάσο αλλά και πάλι θα προτιμούσα prs...

 

Δεν ειπα οτι ειναι η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο...ότι καλύτερη από στούντιο και κάποιες στάνταρ είπα. Τόσο αδύνατο σου φαίνεται?

Αφορμη μου εδωσε αλλα οπως ειπα και πιο πριν ΔΕΝ εισαι ο μονος που χρησημοποιει την συγκεκριμενη εκφραση για "δωσει" το κατι παραπανω  ;) Δεν μενω Αθηνα δυστηχως.Δεν μου φαινεται τοσο αδυνατο,ισα ισα που σου ειπα οτι και εγω εχω σαν 1ο οργανο ενα πολυ πιο φτηνο απο το πλεον ακριβο μου.Φυσικα και αμα σου καθεται κουτι στο χερι στους αλλους περισσευει ΟΜΩΣ δεν γινεται να ειναι κατασκευαστικά καλυτερη απο μια standard,οπως και να το κανουμε.Οσο για το πόσο την πληρωσες και παλι δε νομιζω με τα ιδια χρηματα να επερνες τοτε αμερικανα.Τα custom ειναι αλλο "πακετο" και σε αυτα τα χωραφια δεν χρειαζεται να παμε καν.Παλι ομως ερχομαστε στο "αντικειμενικό" κριτηριο που ειναι τα υλικα κατασκευης,η ποιοτητα και το QC του καθε εργοστασιου.

 

Και εγω θα προτιμουσα PRS  ;)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=198428.0

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετή ζημιά μας έχει κάνει η συγκεκριμένη, παρακαλώ να μην ξανανέβει φωτογραφία της ;D

 

α π ο σ υ ρ ε τ α ι ....

να λοιπον αλλη μια απο τον ιδιο ασιατη κατασκευαστη

με tonerider...

;D

0357.thumb.jpg.134e5623ded7961da2dac1afe7d2896d.jpg

one more pls ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Δεν ειπα οτι ειναι η καλύτερη κιθάρα στον κόσμο...ότι καλύτερη από στούντιο και κάποιες στάνταρ είπα. Τόσο αδύνατο σου φαίνεται?

 

 

καλημέρα σας. Και για να είμαι ειλικρινής, όχι, ούτε απίστευτο ούτε αδιανόητο μου φαίνεται.

 

Αυτό που μαλλον που "χάνει" η συντριπτική πλειοψηφία,είναι τί ακριβώς αντιπροσωπεύει η αξία κάθε οργάνου. Πίσω από την τιμή ενός οργάνου / ενισχυτή / προϊόντος που παράγεται στην Αμερική υπάρχουν αμερικάνικοι μισθοί, αμερικάνικες ώρες εργασίας, αμερικάνικη κοινωνική ασφάλιση, αμερικάνικο κόστος πρώτων υλών, αμερικάνικες συνθήκες και ώρες εργασίας. Από το αντίστοιχο κινέζικο προϊόν, υπάρχουν και τα αντίστοιχα κινέζικα (ή η...απουσία τους),πίσω από το Ινδονησιακό υπάρχουν τα αντίστοιχα ινδονησιακά και ούτω καθεξής.

 

Θα μου πεις τώρα βεβαιίως, "και τί με νοιάζει εμένα ρε αδερφέ,εμένα με νοιάζει πόσα δίνω και τί όργανο παίρνω στα χέρια μου". Εξαρτάται πώς το βλέπεις. Αν σκεφτείς όλα τα παραπάνω που έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο, μια Gibson SG Standard στα 1,200 ευρώ είναι ΠΑΜΦΘΗΝΗ ενώ μια ινδονησιακή G&L στα 700-800 (που ζητάνε εδώ γύρω) είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ.

 

Δεν ξέρω για τις κιθάρες που πόσταρες στην αρχή και μπορεί (καθόλου απίθανο) να βάζουν κάτω και Gibson και PRS. Αλλά, για μένα τούλαχιστον, για να το αξίζουν το χιλιάρικό τους, καλά θα κάνουν να είναι ΤΟΣΟ καλές. Αυτό είναι όλο και όλο που λέω.  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και κατά αυτό τον τρόπο κρίνονται Έκτορα...θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ισαξιες με τις αμερικανες Για να είναι ευκαιρία στο χιλιάρικο.

 

Messalion και σήμερα υπάρχουν epi ποιο ακριβές από Gibson οπότε δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση(όχι απαραίτητα ότι είναι και καλύτερες από gib έτσι? ...Μην παρεξηγηθώ ;))

Τέλος δεν είπα ότι μου δίνει Κάτι το executive σε αίσθηση (όπως οφείλουν τα όργανα από τη δεύτερη χιλιαδα ευρώ και πάνω) απλά έχω playability και ήχο φοβερο σε συνδυασμό με hardware που έχει αποδείξει την αντοχή στο χρόνο... ;)

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου