Προς το περιεχόμενο

Να πετάξω


diafanosss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα ένα τραγουδάκι μου, είναι το δεύτερο που ηχογραφήσαμε με τον Μάνθο Σάββαρη τον οποίο κι ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την φιλία του.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αφιερώσουν λίγα λεπτά για να το ακούσουν :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε διάφανε έγραψες ένα κομμάτι ευχάριστο (ή μάλλον συνέρραψες* 3 άλλα κομμάτια). Όλα τα θέματα μου θυμίζουν κάτι που έχω ξανακούσει. Θα μου πεις όλα στη μουσική είναι παρθενογέννεση; Όχι, αλλά εδώ οι παραπομπές είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Σαν φωνή επίσης κάτι μου θυμίζει, αλλά επειδή δεν είμαι μέγας ακολουθητής της ελληνικής σκηνής δεν μπορώ να σου πώ τι.

Πάντως επειδή μου έρχονται ένα-ένα, τ' ακκόρντα του 1ου κουπλέ μου θύμισαν αυτό:

 

http://www.youtube.com/watch?v=2kKFyZmBTQE.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :) Πραγματικά αυτό μου δίνει δύναμη όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο :)

 

Αγαπητέ Νέστορα θα ήταν παράλογο εάν δεν σου θύμιζε κάτι, όλα κάτι μας θυμίζουν, κι αν θες μπορώ να βρω πολλά τραγούδια που να μοιάζουν είτε με το δικό μου είτε με κάποιο όλο και να έχουν τα ίδια ακκόρντα.

 

Δεν ξέρω αν εννοείς ότι υπήρχε δόλος και "κλοπή" από άλλα κομμάτια.

σίγουρα όμως το να σου πω ότι δεν γνώριζα καν το τραγούδι που πόσταρες...

 

εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ούτε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, άλλωστε ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει απ'το κάθε τι, άλλος ακούει το κομμάτι και λέει μου αρέσει δεν μου αρέσει, σε άλλον του θυμίζει κάποια φωνή τραγουδιστή που ξέρει ήδη κλπ κλπ

 

Χαίρομαι που το βρήκες ευχάριστο και σ'ευχαριστώ, το κομμάτι που έστειλες πέραν της ομοιότητας των ακκόρντων που για να το λες έτσι θα είναι,( δεν θα καθόμουν να το τσεκάρω σε καμία πρίπτωση), τα τραγούδια μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση.

 

Μπορώ πάντως και πάλι αν θες να σου παραθέσω άπειρα τραγούδια που έχουν τα ίδια ακκόρντα το ίδιο τεμπο αλλά διαφορετική μελωδία φωνής.

 

Κλείνοντας να πω πως ποτέ δεν είπα ότι κάνω κάτι πρωτότυπο, όπως ανέφερες πολύ σωστά παρθενογένεση όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά δεν θα υπάρξει ποτέ γιατί το κάθε τι καινούργιο που βγαίνει θεωρητικά, δεν είναι τίποτα άλλο απ' τη συνέχεια κάποιου άλλου. Το μόνο που κάνω είναι να εκφράζω μέσα από τα δικά μου τραγούδια τις αγωνίες μου, τους φόβους, το διικό μου μυαλό γενικά. Όλες οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στους στίχους έχουν γραφτεί εκατομμύρια φορές, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω!

 

Με εκτίμηση

Ηλίας Μαυροσκούφης :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και κάτι άλλο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων αν και είναι εμφανές αλλά θα το αναφέρω, όλα τα κλιπάκια που φτιάχνω δεν είναι δικά μου, δανείστηκα διάφορα βίντεο από το youtube όπου στο κάθε κλιπ μου,στις πληροφορίες, αναφέρω ποια χρησιμοποιήθηκαν.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλτατε μαυροσκούφη (ήμουν κι' εγώ, δόκιμος κι έχω γίνει ίλαρχος) προσχή. :D

Όπως είπα βρήκα το κομμάτι σου ευχάριστο, (δύναμαι να σου πω, πως μ' άρεσε κιόλας) γι' αυτό και το σχολίασα. Από 'κει και μετά αφού όλα κάτι μου θύμισαν, να μην τ' αναφέρω; Η φωνή δεν μπορώ να καταλάβω που μοιάζει, γιατί δεν έχω ακούσει πολλά από αυτό το συνάφι (Μάλαμας, Μουζουράκης, Π'κωνσταντίνου ο Θανάσης κλπ). Να κάνω και μια μικρή παρατήρηση για το παίξιμο της lead κιθάρας, που μου φάνηκε λίγο άτολμο. Λοιπόν, πόσταρε και κανά άλλο να αποκρυσταλώσουμε άποψη. :)

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να είσαι καλά και σ'ευχαριστώ για το ειλικρινές σου σχόλιο, δεν θα αφαιρούσα ποτέ το δικαίωμα από κανέναν να εκφραστεί όπως εκείνος επιθυμεί ακόμα κι αν λέει μια γνώμη "αρνητική" για κάτι, αρκεί να μην είναι προσβλητικός. Απλά έπραξα το ίδιο, εξέφρασα δλδ την γνώμη μου :) δυστυχώς και ο προφορικός λόγος πόσω μάλλον ο γραπτός λόγος δεν βοηθάει στην κατανόηση των προθέσεων. Να είσαι καλά, θα επανέλθω μα καινούργιο τραγουδάκι σίγουρα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω Λοχιας Τεθωρακισμένων cos_dr aka Κεραυνός του Ολύμπου.

 

Και δεν πας να πεταξεις. Τι μας νοιαζει εμας?

 

Και μετα την πλάκα, θα πω οτι μου άρεσε πολύ όλη η παραγωγή γιατι ειναι πραγματικά προσεγμένη, εξαιρετική ενορχήστρωση, ερμηνεια κλπ στο τεχνικο μέρος και φυσικά μια υπέροχη ιδέα.

Πραγματι πολλά θυμίζουν πολλά αλλα αυτό ειναι δεδομενο σε καποια στύλ.

 

Εγω απολαμβανω το ακουσμα πάντα και την αρτιότητα μιας παραγωγής και ας μου θυμίσει σε καποια μέτρα κατι.

 

Ακομα και τις διασκευές απολαμβάνω αμα ειναι καλές.

 

Και αυτο ειναι απολαυστικό. Συγχαρητήρια για τη δουλεια και καλή συνέχεια.

Και ευχαριστουμε πιστευω που το μοιράστηκες μαζι μας.

 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου