Προς το περιεχόμενο

Πονούν τα δακτυλα μου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

βρηκα κατι ασκησεις για dexterity στο http://electric-guitar.co.uk/Lessons/view.php?id=16(για οποιον ενδοιαφερεται)και προσπαθηασα ενα απο αυτα...το πετυχα και αρχιζω να παιζω πιο γρηγορα την ασκηση...ομως πονουν τα δακτυλα μου ιδιατερα το μικρο(pinky).τωρα θετω το ερωτημα πρεπει να τα ξεκουράσω ή να συνεχιζω να παιζω ωστε να δυναμωσουν πιο πολυ ακομα και αν ποναει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

STOP

 

Όταν πονάς σταματάς!!!! Νούμερο 1 κανόνας!

 

ΑΝ συνεχίσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τραυματίσεις τα δάχτυλα σου και σοβαρά μάλιστα! Η τενοντίτιδα παραμονεύει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σταματάς για περίπου 1-2 λεπτά να επανέλθει το χέρι όχι μόνο απλά να φύγει ο πόνος :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α....By the way...κάτι που ξέρω απο το πιάνο το οποίο είναι πολύ πιθανό να ισχύει και στην κιθάρα....Πάντα προσοχή στη θέση του χεριού ασκήσεις με μετρο και προσοχή και όχι συνεχόμενες ώρες διαβάσματος πιστεύοντας ότι άμα λιώσεις μια μέρα θα δείς δραματικά αποτελεσματα....

 

Όλα θα γίνουν σταδιακά....

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι μάλλον απίθανο να πάθεις γενικά κάτι χωρις προηγούμενη προειδοπίηση με τη μορφή παρατεταμένου πόνου κλπ.

 

Απλά έχε υπ' όψη αυτό που λέει ο Nem000 όχι μόνο για να μήν ζορίσεις τα χέρια σου αλλα και γιατι θα βελτιωθείς αρκετά γρηγορότερα αν δεν πας να αναγκάσεις το χέρι σου να κάνει πράγματα που πάνε κόντρα στη φυσιολογία του (στο μέτρο του δυνατού βαίβεα μιας και η εξελικτική διαδικασία του ανθρωπίνου είδους δεν είχε την κιθάρα υπ' όψη). Στη κλασσική κιθάρα πχ. η σωστή στάση σώματος/χεριών είναι ολόκληρη επιστήμη.

 

Ψάξε λίγο στο δίκτυο ή σε βιβλία για τιποτα "μαθήματα" που να έχουν τέτοιες βασικές οδηγίες. Προτίμησε γενικά οδηγίες που μπαίνουν στον κόπο να σου εξηγήσουν και γιατί είναι καλύτερα έτσι και όχι αλλιώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου