Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστης για recording


Pantera_97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Προς adamo_fender :

1. νέε μας φίλε διάβασε τους κανονισμούς ΠΡΙΝ απαντήσεις. Πειρατικά εδώ, ΟΧΙ.

2. είδα την εμμονή σου σε σειρά θεμάτων για κάποιες ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ κάρτες. Οταν αυτός είναι ο μόνος λόγος που τις αναφέρεις μιας και απο το άγουρο της ηλικίας σου καταλαβαίνω πως δεν είσαι επαγγελματίας και η σχετική εμπειρία αντιπαράθεσης είναι αναπόφευκτα μικρή, καλό είναι να αναφέρεις και τις πηγές σου. Ποιος π.χ. τις βράβευσε και σε ποιά κατηγορία τιμής; Εικάζω πως είναι η κάρτα που έχεις.

 

Υπενθυμίζω:

 

Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.

Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Οταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφουμε ευγενικά, φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάσουν χιλιάδες μουσικοί.

 

Οσον αφορά την εγκατάσταση σπασμένου λειτουργικού, δεν νομίζω πως υπάρχει πιό επιπόλαιη σκέψη. Στήνεις ένα σύστημα σε σαθρό πάτωμα. Αποκτάς προβλήματα όπως αποφυγή αναβαθμίσεων, μπλε οθόνες, κολλήματα και δημιουργείς μια σφηκοφωλιά που δεν ξέρεις απο που να ξεκινήσεις να διορθώνεις. Το λειτουργικό ή τα σπασμένα προγράμματα; Αν είσαι πιτσιρικάς ή έχεις το χρόνο και την όρεξη να ασχολείσαι, έχει καλώς. Ετσι κι αλλιώς στη δοκιμή θα είσαι. Ομως ανάλογο θα είναι και το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.  ;)

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε θα δουλέψει μη μασάς.Και γω στα ίδια δουλέυω περίπου και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα σε απλά προτζεκτ.Εζ ντραμερ,γκιταρ ριγκ 5 για μπασο κιθάρες και πιανάκι ,φωνή και καμιά φυσαρμονικά.Σίγουρα θέλει καλύτερο υπολογιστή αλλά θα δουλέψεις ίσως με κάποια κολλήματα και γράφοντας με χαμηλό latency αλλά επεξεργασία σε υψηλό.Κάντο.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι θα δουλεψει θα δουλεψει σιγουρα αλλα λογικα σταδιακα θα τρως κολληματα, dropouts και τσακ τσουκ στον ηχο σε σημειο που να ξενερωνεις με την ολη φαση τελικα...Αυτο αν θες τουλαχιστον να δουλευεις με χαμηλο latency, δηλαδη να παιζεις τη νοτα στη κιθαρα και να ακουγεται κατευθειαν. Ειδικα αν φορτωσεις απαιτητικα vst οπως drum machines, amp sims, περιεργα αλλα plugin κλπ.

 

Και εγω τα ιδια τραβαω και εχω και λιγο καλυτερο pc.  ;D

 

Εγω παντως μια i5 cpu θα την εβαζα. Τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα και σχετικα φθηνα.

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου