Προς το περιεχόμενο

Scorpions Mtv Unplugged in Athens


soter79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχθες ειχα την τυχη την χαρα και την ευλογια να δω για μια τελευταια φορα ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου συγκροτήματα, τους Scorpions στο χώρο του θεατρου του λυκαβηττού.

Φυσικα πολλοι απο εμας εχουμε δει αυτο το συγκροτημα σε διαφορετικους χώρους και εχουμε απολαυσει τα τραγουδια τους σε πολλες μορφες και διασκευες (acoustica,the moment of glory). Σε αυτή την συναυλία ομως υπήρχε κατι διαφορετικό ολοι μας αισθανθήκαμε την αγαπη και τον σεβασμό που τρέφει το συγκρότιμα αυτό προς την χώρα μας και ειναι ενα μοναδικο αντίο που θα μεινει στην ιστορία μεσω του MTV. Για όσους πρόκειται να πάνε την τελευταια μερα να περιμένουν εκπλήξεις όπως τον Klaus Meine να παίζει κιθάρα!!!!

Πάντως επειδή οι ανθρωποι αυτοί ειναι επαγγελματίες καποια τραγούδια που δεν ακούστηκαν καλά τα επαιξαν δύο φορες...... τι αλλο να ζητήσεις απο μια συναυλια???????????????

 

Φιλια σε όλους

Σ.Κ.

 

Απόσπασμα απο την συναυλία στο λινκ που ακολουθει

 

http://www.youtube.com/watch?v=Go5fl2PEZ8I&feature=c4-overview&list=UU1IQk7CcYhs6ICcIPklKHoA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθες ειχα την τυχη την χαρα και την ευλογια να δω για μια τελευταια φορα ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου συγκροτήματα, τους Scorpions

 

Καλά όσο γι'αυτό μην ορκίζεσαι..!  ;D

Στράαατα Stratούλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε κάθε περίπτωση οι συγκεκριμένοι αξίζουν τον σεβασμό μας και την αγάπη μας.

 

Αλλά έχω μία μικρή ένσταση στο κατά πόσο κάποια πράγματα "πάνε" στο καταραμένο unplugged. Αυτή η μόδα που κάποτε γέννησε το mtv έφτασε να γίνει must για κάθε καλλιτέχνη που ήθελε να δείξει ότι η μουσική του υπάρχει σε νότες και όχι μόνο μέσα στο ηλεκτρικό (ή ηλεκτρονικό) ρεύμα. Έτσι έχουμε δει μέχρι και τους Megadeth να παίζουν unplugged (λες και έχουν μπει εμβόλιμοι σε μπουάτ μιας άλλης εποχής...) κλπ.

 

Τα παραπάνω ως προβληματισμός και χωρίς τη διάθεση να θέλω να μειώσω τους καλλιτέχνες ή να "χαλάσω" την αναφορά στο εν λόγω event του Λυκαβηττού

 

ΥΓ Θεωρώ ότι είμαι και γω ένας τυχερός αναφορικά με τους Scorpions αλλά σε ότι έχει να κάνει με τις "κανονικές" συναυλίες τους (αρχές '90 κλπ)... Να είναι καλά, όταν όλοι θα μας σνομπάρουν όπως παλιά,  ο Matthias και η παρέα θα περνάνε για μια καλοκαιρινή συναυλία - έστω και "unplugged"

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"......μια τελευταια φορα......"

Για φετος φυσικα! :P

;D ;D ;D Παρολο που μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθεις και αφιερωσα εκατονταδες εκατονταδων ωρων ακουγωντας τους δισκους τους.....το εχουν παραχεσει το θεμα. ελεος πια. καθε χρονο για τελευταια φορα βγαινουν στη γυρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ανεκδοτα .

 

το πρωτο...

 

"φετος ποτε ειναι η τελευταια συναυλια των Σκορπιονςςς???"

 

και το δευτερο....

 

http://www.tokoulouri.com/international/skorpioi/

 

 

απολαυστε υπευθυνα...

"Don't panic!" - Douglas Adams

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου