Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση monitors; ο σωστός τρόπος.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Εχω μια Yamaha MG124 και τα HS-80Μ.Η ερώτηση μου ειναι εξής.Που πρέπει να συνδέσω τα monitor μου ωστε να ακούω τον εαυτό μου να παίζει αλλα ταυτογχρονα να ακούω τις αλλαγες στο EQ κλπ.Στο STout (MAIN) γινεται αυτο ενω στο Control Room (CR) δεν γινεται.Ειμαι μεταξύ του MAIN και του ΑUX1,2.Επισης εχω την επιλογη και του GROUP OUT αλλα χρησιμοποιω αυτες τις εξοδους για να συνδεω μικτη με καρτα ηχου.Μπορει καποιος να μου εξηγησει τις παραπανω συνδεσεις ωστε να ειμαι σιγουρος?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο MAIN ειμαι.Και δουλευει μια χαρα.Ειχα αρχικα τα monitors στο CR αλλα οταν αλλαζα κατι πανω στον μικτη δεν ακουγονταν οι αλλαγες.Οποτε αφου εχω ηδη ακουστικα στο CR πρακτικα ειναι σπαταλη να ειχα και τα monitor εκει.Απλα ρωτάω και για τις διαφορές μεταξυ των παραπάνω αν μπορει καποιος να με κατατοπίσει ή να μου προτείνει κατι να διαβάσω για να καταλάβω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου