Προς το περιεχόμενο

Rainy days-Ένα ακόμα instrumental


cigaret13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μ'αρεσε η εισαγωγη και το κλεισιμο τα μερη δηλαδη χωρις τα τυμπανα.

Εχουν μερικα πολυ ομορφα σημεια ειδικα απο το 1.00 μεχρι τα τυμπανα ειναι εξαιρετικο.

Το δυνατο μερος καπως δε μου κολλησε αλλα γουστα ειναι αυτα.

Μ'αρεσε και η βροχα.

Σ'ωραιος. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά η βρόχα όλα τα $ εεε. Με στεναχώρησες όμως Γεώργιε, δεν σου άρεσε το αριστουργιματικό μέρος με τα τύμπανα, είναι δυνατόν? :P :P :P :P                                                                                                                                                                            Χωρίς πλάκα τώρα, το έβαλα στο άσμα γιατί μου είχε φανεί βαρετό. Το πρωτότυπο (ναί υπήρχε και τέτοιο :P) αναμασούσε τα ακουστικά μέρη. Ευχαριστούμε για την ακρόαση και το σχόλιο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nα μια ευκαιρία λοιπόν να σε κρίνω και γω ,αγαπήτε γείτονα cigaret.Οντως είχε πολύ μούχλα στα μέρη μας τελευταίως.Το ακουστικό μέρος αρχή και τέλος ήταν γαμάτο.Μου θύμησε το μελωδικό πεντατόνικ παίξιμο του shenker απο ΜSG.Προσωπικά τα ψιλοαρπέτζιο της ηλέκτρικής θα τα αντικατασούσα με πιανάκι και θα άφηνα την ακουστική στην αρχή και την ηλεκτρική στο τέλος να κεντάει(γιατί αυτο κάνει πολύ όμορφα).Μάλον θα συνφωνήσω με τον gvour για το φάνκι μεσαίο μέρος,δεν χρειαζόταν.Θα το άφηνα ακουστικό και θλιμένο όπως είναι και ας έβγαινε μικρότερο.Τα πολύ όμορφα και μελωδικά κιθαριστικά μέρη ,μόνο να βαρεθείς δεν σε αφήνουν.Η πένιες στο φάνκι μέρος είναι εξίσου άψογες αλλά μιας και είναι βρόχινο το θέμα θα μου άρεσε καλύτερα χώρις αυτό το μέρος.Οπως και νάχει όμως ήταν ένα απολαυστικό κιθαριστικό κομμάτι.Ευγε.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γείτονα δεν είπες τίποτα γιά την βροχή μέσα στο κομμάτι (ο πιό ωραίος ήχος απ'όλα τα όργανα ;D) και ανησυχώ. Τελικά γιά να το λέτε δυό Γιώργηδες ότι το "δυνατό" μέρος του κομματιού δεν ταιριάζει με το όλο πρότζεκτ κάτι θα ξέρετε (εγώ δεν μπορώ να το δω αντικειμενικά,"δημιουργός" έννεκεν). Όλες οι κιθάρες που ακούγονται μέσα, είναι η εξής μία: fender strat Am special (my beauty, my love 8)), ο ήχος ακουστικής έγινε με vst.      Johnny.T  με κάνεις και κοκκινίζω,φτάνει με τα καλά λόγια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η βροχή ήταν το κερασάκι στην τούρτα και όντως ήταν απολαυστικό θέμα ,αφού το άκουσα 4 φορές.Φυσικά μπορούσες να το ηλεκτρίσεις ,αλλά ίσως σε αλλό μοτίβο πιο Powerchords ίσως.Τα αργά μέρη ότι και να πω είναι άψογα όμως.Δεν ανεβάζεις και την αρχική βερσιόν λέω γω?

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ανεβάζεις και την αρχική βερσιόν λέω γω?
Θα τό'θελα αλλά δυστυχώς τα έχω σβήσει. Ο λόγος είναι ότι πλέον τα μέρη οργάνων που γράφω στο Daw τα χωρίζω σε λούπες και τα επικολάω στα σημεία του track που χρειάζονται, π.χ. οι πρώτες 3 κιθάρες με αρπίσματα (μία "ακουστική" και δύο με chorus) είναι η ίδια λούπα σε όλο το πρώτο μέρος και σε όλο το τρίτο και τελευταίο του κομματιού. Οτι λούπες δεν χρειάζομαι τις σβήνω γιατί το λάπτοπ μου δεν σηκώνει πολλά πολλά  ::)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο το κομμάτι! Μπράβο!  :)

 

Θα συνταχθώ όμως μαζί με τους δύο Γεώργιους από πάνω, στο ότι το μεσαίο funky μέρος δεν ταίριαζε με την εισαγωγή και το τελείωμα. Ήταν ωραιότατο, αλλά καλύτερα να γινόταν ξεχωριστό κομμάτι.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο το κομμάτι! Μπράβο!
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, προσπαθώ και εγώ να φτιάξω "μουσική" τώρα στα γεράματα  με τα λιγοστά μέσα που έχω και τις όποιες :P γνώσεις στην μουσική κατέχω.
Ήταν ωραιότατο, αλλά καλύτερα να γινόταν ξεχωριστό κομμάτι.
Λές??
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου