Προς το περιεχόμενο

μετατροπη απο guitar pro σε mp3


fm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ετοιμαζομαστε σιγα σιγα με την συγκροτημα για ν ηχογραφησουμε καποια κομματια μας.Εχουμε γραψει τους μετρονομους σε guitar pro..Υπαρχει καποιος τροπος να τμετατρεψουμε ειτε σε midi ειτε σε mp3 ωστε να τα συνδεουμε μεσω mp3player στην κονσολα μας οταν κανουμε προβα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πας στο "File" και θα βρεις την επιλογή "Export". Πήγαινε εκεί και θα σου βγάλει τους τύπους αρχείων για να επιλέξεις.  ;)

 

Μιλάω για το Guitar Pro 5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To MIDI αρχείο δεν εμπεριέχει ήχο φίλε μου. Θα σου χρησίμευε μόνο αν το φόρτωνες σε ένα synth ή ένα sampler ή κάτι τέλος πάντων που να μπορεί να διαβάσει ένα τέτοιο αρχείο. Για να πάρεις ένα audio track που θα μπορείς να το ακούς από το mp3 player πρέπει να κάνεις export σε ένα audio format όπως mp3, wav κλπ.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να μην κάνει export ως midi το μετρονόμο ή να μην τον "ηχογραφεί" ως wav γιατί δεν είναι όργανο και μπορεί να θέλει ειδική επιλογή για να το κάνει (δε θυμάμαι τώρα τι από τα 2 ισχύει).

 

Η πιο safe επιλογή είναι να γραψεις tab ένα track "μετρονόμου" το οποίο είναι percussion ,και να κάνεις το δικό σου μετρονόμο με στοιχεία του "drumkit" του guitar pro (το guitar pro 5 τουλάχιστον έχει και διάφορα περίεργα που κάνουν για μετρονόμο και δε θα μπερδεύουν τον ντράμερ).

 

Απλά θα πρέπει να βάλεις το πρώτο χτύπημα κάθε μέτρου διαφορετικό αριθμό στο percussion track (το οποίο αντιστοιχεί σε έναν ήχο),στα υπόλοιπα 3 χτυπήματα έναν άλλο αριθμό (που θα αντιστοιχεί σε άλλον ήχο),και αυτό να το κάνεις copy-paste όσα μέτρα είναι το κομμάτι σας.

 

 

Αυτό μετά θα μπορεί λογικά να το ηχογραφήσει ως wav από το export,το οποίο με τη σειρά του μπορείς να το κάνεις mp3 με εξωτερικό πρόγραμμα (googlare και χρησιμοποίησε όποιο να'ναι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To MIDI αρχείο δεν εμπεριέχει ήχο φίλε μου
Ψιλοοφτόπικ αλλά αν εγκαταστήσεις το K-Lite code pack, τα ακούς με το windows media player. Κάνω extract σε midi τραγούδια από το Guitar Pro 5 (με μιουταρισμένα τα tracks κιθάρας) και τα χρησιμοποιώ σαν backing tracks, όταν δεν τα βρίσκω στο νετ. Σε mp3 πάντως, μόνο αν τα μετατρέψεις με κάποιον MIDI to MP3 Converter. Π.χ. http://free-midi-to-mp3-converter.software.informer.com/   δεν το δοκίμασα, ενδεικτικά το έβαλα!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου