Προς το περιεχόμενο

Ο Google boss μιλάει για την καινοτομία.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηλόξυδο στη σαλάτα ωρε,που καίει τα λίπη.:-D

 

Πρώτον δεν έχω λίπη να κάψω 8). Δεύτερον, να λιγδώσει είπαμε όχι να νερώσει. :)

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 184
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς.

Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι.

 

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς.

Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι.

 

 

Άσε φιλενάδα, πήγα χτες Τέλη για ανταύγειες και είδα στην Ελένη μια συνταγή για σπανακόπιτα (με σπιτικό φύλλο που το ανοίγεις μόνη σου) μούρλια λέμε!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς.

Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι. 

 

Βάλε και λίγο προσούτο, σουσάμι και ψημένο χαλούμι και είσαι αφεντικό.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε και λίγο προσούτο, σουσάμι και ψημένο χαλούμι και είσαι αφεντικό.

 

Εσύ το χόντρυνες. Να προσθέσω τρία συστατικά:

α) κουκουνάρι

β) κρουτόν

γ) φλούδες παρμεζάνας

 

 

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καρύδια και φιλέτα πορτοκαλιού.

 

Εσύ το χόντρυνες. Να προσθέσω τρία συστατικά:

α) κουκουνάρι

β) κρουτόν

γ) φλούδες παρμεζάνας

 

ή το ένα ή το άλλο. Κουκουνάρι και σουσάμι είναι too much. Παρμεζάνα και χαλούμι επίσης too much. Τα κρουτόν ποτέ δεν μου άρεσαν. Κάνουν την σαλάτα λίγο fast food. Αν είσαι μερακλής θα βάλεις μικρά κρίθινα παξιμαδάκια.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μήπως προσπάθησε  κανείς να φτιαξει την σπανακόπιτα της Ελένης ;

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μήπως προσπάθησε  κανείς να φτιαξει την σπανακόπιτα της Ελένης ;

 

Όχι, αλλά ο Τέλης κάνει καταπληκτικές ανταύγειες. ;D

 

και όλ' αυτά γιατί σχολίασα κάτι μικρό του sfaku. Εγώ φταίω

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου