Προς το περιεχόμενο

Σε προτείνουν για ΟΣΚΑΡ και μετά σε απορρίπτουν!


Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Ο Bruce Broughton είναι συνθέτης και γενικά μέσα στα πράγματα της ακαδημίας...

 

Πριν από 20 μέρες προτάθηκε το τραγούδι του "Alone yet not alone"

 

 

Μετά η ακαδημία ανακάλυψε πως ο Bruce, λόγω της θέσης του είχε επικοινωνήσει με περίπου 70 μέλη της ακαδημίας, για να δώσει στοιχεία για το τραγούδι του (που ήταν το Νο. 57 σε ενα DVD με 70+ "ανώνυμα" τραγούδια).

 

Φυσικά υπάρχει ένα θέμα, ότι πράγματι χρησιμοποίησε τα μέσα που είχε για να έχει μία ελπίδα, αλλά από την άλλη όταν συγκρίνεις το τραγούδι και την ταινία (Alone yet not alone: http://www.imdb.com/title/tt1986769/ (που έχει 3.3/10 χαχαχαχαχα) με αυτό του Dispicable me 2 επίσης υποψήφιο για όσκαρ καλύτερου τραγουδιού τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα.

 

Γιατί είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ τα μέλη της ακαδημίας να ΜΗΝ έχουν ακούσει ή να μην αναγνωρίζουνε κανένα τραγούδι! Το οποίο σημαίνει ότι ο Bruce με το ελάχιστο budget που είχε η ταινία δεν είχε, πράγματι ελπίδα!

 

Εδώ στα Αγγλικά ένα ωριαίο podcast: http://www.scorecastonline.com/2014/02/01/scorecast-42-bruce-broughton/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+scorecastonline%2FKHmx+%28SCOREcast+Online%29&utm_content=FaceBook

 

Με τον Bruce και τον Deane και τον Brian... (απο μία εκπληκτική σελίδα για όσους ασχολούνται με film music)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κύριος φυσικά δεν είναι κανένας τυχάρπαστος και έχει γράψει υπέροχη μουσική. Ο πιθανότερος λόγος του αποκλεισμού του δεν θα έχει προφανώς να κάνει με την παράτυπη προώθηση του τραγουδιού του. Η ταινία μάλλον θα είναι τρομερά κακή. Ακόμα και για τα δεδομένα της ακαδημίας.   

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου