Προς το περιεχόμενο

Ιbanez AR325 που δεν κραταει κούρδισμα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα πηρα μια IBANEZ AR325 που μου ειχε κατσει εδω και πολλα χρονια απο THOMANN.

Kουκλα πραγματικη για οσους τη ξερουν με ηχο πολυ κοντα σε οτι μου αρεσει (SUPER 58 CUSTOM PICKUPS) πολυ ωραια αισθηση στο παιξιμο με παχυ μπρατσο (εχω σχετικα μεγαλη παλαμη) κλασικη IBANEZ με λιγα λογια της δεκαετιας του 70 και ολα καλα μεχρι που διαπιστωσα οτι κραταει σχετικα λιο το κουρδισμα της (DADDARIO XL 10ρες απο εργοστασιο) σκεφθηκα οτι τις ειχε πολυ καιρο πανω αν και εκτων υστερων διαπιστωσα οτι ηταν κατασκευης 12/13 η κιθαρα.Αλλαζω σε 9αρες κανω κατι μικρορυθμισεις στο intonation ωστε με τις καινουριες πλεον χορδες να αποδιδει την ιδια ακριβως νοτα και στις δυο οκταβες( και σε αρμονικες) αλλα το προβλημα ψιλοπαραμενει ειδικα αν την συγκρινω με μια αναλογης τιμης VINTAGE MRPG που εχω και της βγαζω τα ματια και δε παιρνει χαμπαρι με τις ιδιες χορδες.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ???????/ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?????????

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kατα 99% φταιει το nut .Πηγαινε σε εναν μαστορα να στο κοψει σωστα,επισης περασε με μολυβακι τις χαραμαδες του μπας και φτιαξει λιγο το προβλημα.

 

Πολυ λιγες κιθαρες παραγωγης εχουν καλα κομμενο nut.

 

Τα κλειδια αποκλειεται να ειναι το προβλημα (δεν...κατασκευαζονται τοσο κακα κλειδια στις μερες μας πουθενα  ;D), πριν απο ολα βεβαια θα τσεκαρεις αν οι χορδες ειναι ΣΩΣΤΑ περασμενες και στρετσαρισμενες.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου