Προς το περιεχόμενο

trance-house drum-groove machine VST


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΟΙΟ drum-groove machine VST για δημιουργια ρυθμου? ξεκιναω τωρα δειλα δειλα με house αλλα δεν ξερω ποιο...υπαρχει και δυνατοτητα αγορας εαν δεν υπαρχει free.παρακαλω προτεινετε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πρότεινα το Reaktor ,τόσο γιατί το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά όσο  γιατί υπάρχει σε προσφορά στα 99€. Η βιβλιοθήκη του έχει αρκετά drum machines , drum synthesizers αλλά και ότι άλλο χρειαστείς (synths ,effects κτλ).

Το θεωρώ ευκαιρία σε αυτήν την τιμη. Δεν ξέρω εάν πρόκειται να το κάνουν uptade και γι αυτό το δίνουν φθηνά, αλλά και στην παρούσα έκδοση ειναι επαρκέτατο.

http://www.native-instruments.com/en/products/komplete/synths/reaktor-5/pricing/

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε korman709 επειδή η φράση σου αυτή "ξεκιναω τωρα δειλα δειλα με house" με έβαλε να σου απαντήσω. Θα ήθελα να σου προτείνω να σκεφτείς πρώτα να δημιουργησεις το beat σου μέσα από το daw σου. Δίνουν εξαιρετικά ικανές λύσεις και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για αρχή. Αν πάλι δεν γνωρίζεις πως, υπάρχουν τόσα videakia στο youtube που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κάνεις την πρώτη σου loopa. Καλύτερα αν έχεις κάποιο budget να αγοράσεις vst synth παρά να αγοράσεις vst drum (μιλάμε για την αρχή που βρίσκετε ο οποιοσδήποτε).

Τώρα στο ερώτημα σου (για να μην στεναχωρώ κανέναν) εγώ προτείνω αν θες drum vst sampler :

α) Native Instruments - Battery 4

β) FXpansion - BFD3

 

αν θες drum machine vst

α) Sonic Charge - MicroTonic

β) FXpansion - Tremor

γ) Audio Damage - Tattoo

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α) Sonic Charge - MicroTonic

 

Από τα πιο ενδιαφέροντα vst που έχω συναντήσει. Δυστυχως είχα δουλεψει μονο τη demo εκδοση του (και καθε τόσο μια σπαστικη φωνή με ενημερωνε ότι είναι ντεμο και με τρομαζε).

 

Είναι λίγο δύσκολο σαν οργανο, καθως συνθέτεις ο ίδιος το καθε κρουστο (δε θυμαμαι αν είχε presets, λογικά θα είχε), αλλά το ότι έφτιαχνες δικά σου κρουστα απο το 0 ήταν πολυ ενδιαφέρον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου