Προς το περιεχόμενο

Εξασκηση κιθαρας παντου ON THE GO?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε συνεχεια thread του φιλου Pavlos.sage στο πώς να ανεβασει ταχυτητα στο παιξιμο του στην κιθαρα, καιρο τωρα εχω ερθει σε συγκεκριμενη σκεψη:

 

Μιας και πιανουν τα χερια μου σε DIY, σκεφτομουν... Υπαρχουν μερη που δεν μπορεις να εχεις μια κιθαρα διπλα σου οποτε τη θες για εξασκηση του αρ. χεριου ή για να διατηρησεις dexterity/ stamina κτλ (πχ πας διακοπες, καπου που εχεις χρονο κτλ)

 

Μπαινω ebay και βρισκω σκετο maple neck με βεργα απο κινα χωρις μεταφορικα περιπου 20-25 ευρω

Ωραια λεω, αν του κοτζαρω και τιποτα φθηνα κλειδια και δεσω (με καποιο τροπο ή spare γεφυρα) χορδες, δεν θα ηταν πιο ευκολο να εχω το neck οπου θελω και να το βγαζω και αρχιζω την εξασκηση;;;;!!!!

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Χμ, εκει σκεφθηκα το "κουλο" να βγαλω τη βεργα και να βαλω με θηλυκο παξιμαδι μια αλλη που να μου δινει βιδωνοντάς το, το αληθινο scale και ετσι να τη γρατζουναω στο υψος πχ των pickups

Λεω τωρα...

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο θωμάς κάποτε είχε αυτά και αν θυμάμαι καλά ήταν πιο φθηνά από την τιμή που τα βλέπω στο ebay

http://www.ebay.co.uk/itm/MINISTAR-PRO-CASTAR-II-ELECTRIC-TRAVEL-GUITAR-BUILT-IN-HEADPHONE-AMP-RED-/380903783749?pt=Guitar&hash=item58afa27d45

DIY κατασκευή σε αυτό το στυλ με έτοιμο μανίκι θα μπορούσε να γίνει βιδώνοντας ένα μακρόστενο κομμάτι ξύλο στο μπράτσο και πάνω σε αυτό μια γέφυρα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι πώς το κρατάς για να κάνεις practice.

 

Προσωπικά, για αντίστοιχες ανάγκες την έχω καταβρει με την hofner shorty η οποία είναι κανονική κιθάρα με gibson scale και στα ταξίδια την βολεύω ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και την πόρτα.

 

 

Επίσης υπήρχε και αυτό : http://www.ebay.co.uk/itm/Shredneck-Diamond-Black-Practice-Neck-/181421879656?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item2a3d963168

το οποίο υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο για να το κρατάς ανάποδα (το headstock εφαρμόζει στο μπούτι) αλλά είναι για πολύ στατικές ασκήσεις (ξέχνα π.χ. το να δουλέψεις legato) και το fretboard του δεν έχει διαφορετικά μεγέθη ανάμεσα στα τάστα.

Ιντονέησον ημάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bρες καμια Steinberg μεταχειρισμενη η καμια παιδικη strat γιατι οπως ειπωθηκε σκεψου το δεξι χερι...να ακουμπαει καπου που να προσομοιαζει νορμαλ συνθηκες παιξιματος...και απο την αλλη ποσο χωρο να γλυτωσεις απο τη στιγμη που εχεις αυτο το...μαρκουτσι το λαιμο :P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου