Προς το περιεχόμενο

Site για bass necks


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι vintage το σώμα και θέλεις vintage μπράτσο τα πράγματα είναι δύσκολα καθότι σπάνια κανείς χαλάει vintage όργανο σε κομμάτια αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο.

 

Άμα είσαι από 90s και μετά είναι λίγο πιο εύκολο αλλά βγάζοντας έξω το ebay (από τον Stratosphere δεν έχω προσωπικά καλή εμπειρία) μάλλον το κάνεις δύσκολο, εκτός αν έχεις υπομονή και καλή επαφή με την Ελληνική μπασσοσκηνή καθότι αυτά τα πράγματα πάνε στόμα με στόμα.

 

Διαφορετικός τρόπος είναι καταστήματα μεταχειρισμένων στο εξωτερικό (που συνήθως έχουν και παρουσία στο ebay), αγγελίες εξωτερικού στύλ Χρυσή Ευκαιρία (gumtree, craiglist etc.) αλλά και τα ξένα φόρουμ και οι αγγελίες τους αλλά σε όλα αυτά (αγγελίες) πολύ δύσκολα στέλνουν έξω (ειδικά αν δεν έχεις παρουσία στα φόρουμ).

 

Πέρα βέβαια από το "θέλω έτσι για το γούστο να ναι όλο Fender" καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα αφού υπάρχουν μπράτσα καλύτερα και φθηνότερα της Fender.

 

Καλή τύχη.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου