death Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 zildjian vinnie colaiuta signature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Vic firth 5B nylon tip.Δοκίμασα του Portnoy αλλα δεν μου έκαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philiptheg Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 ξεκίνησα με του Steve Gadd 5A συνέχισα με διάφορες 5Α και κατέληξα στις μπακέτες του Dave Weckl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 5ΒN συνηθως zildjian αλλα τώρα τελευταία δοκίμασα και τις ιδιες απο pro mark και vic virth και μου άρεσαν εξίσου... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 vic firth 5a και απο ανθρακονηματινες carbostick 5a classic tip large Light Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Εγω παιζω με Vic Firth 8D.Πολυ καλο ζυγισμα και σωστο βαρος.Τωρα ομως ψαχνω για κατι που να αντεχει περισοτερο για με βγαζουν 2-3 προβες το πολυ..... αυτες οι μαυρες σαν του ΦτουLirch απο metallica,λενε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Εγω παιζω με Vic Firth 8D.Πολυ καλο ζυγισμα και σωστο βαρος.Τωρα ομως ψαχνω για κατι που να αντεχει περισοτερο για με βγαζουν 2-3 προβες το πολυ.....αυτες οι μαυρες σαν του ΦτουLirch απο metallica' date='λενε τιποτα?[/quote'] Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ιδιες με αυτες του Jordison οποτε λογικα θα ειναι φοβερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2007 Vic Firth 5A (ξύλινο tip) κ' ξερό ψωμί Έπαιζα με AHEAD (βλέπε Ulrich κ' Jordison) καθότι είμαι γνωστός ξυλοκόπος / μπαγκετοφάγος. Αυτή που μου άρεσε ήταν η 5Α κ' πάλι. Η μοναδική μπαγκέτα που αντέχει άμα βαράς δίχως αύριο. Μάλιστα έχει και ανταλλακτικά μέρη (tip και covers -> ουσιαστικά το shoulder της μπαγκετας). Η φάση δεν κράτησε πολύ γιατί που αρέσει ο ήχος που αφήνει το ξύλινο tip στα πιάτα οπότε και γύρισα στην Vic Firth 5A. Πλάκα-πλάκα θα τις δοκιμάσω στην επόμενη πρόβα κ' θα ξαναγράψω εντυπώσεις ύστερα από 3 χρόνια που έχω να τις παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 [ Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ιδιες με αυτες του Jordison οποτε λογικα θα ειναι φοβερες. και να σου πω φιλαρακι,πόσο εχουν περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 [quote="Tamaman πόσο εχουν περιπου? Θα σε γελάσω καθώς όταν τις πήρα δεν τις έφερνε κανείς Ελλάδα κ' τις είχα παραγγείλει από τα εξωτερικά... μου φαίνεται τις είχα πάρει 20-30 Έουρα... (συν κάτι πιάτα, κλπ, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση